OFICIAL: Gheorghe Constantin vine în Valea Domanului!

explo 1000x200

Întărită la nivelul lotului de jucători şi al staff-ului tehnic, noua echipă a Reşiţei va fi ajutată să ajungă în prima ligă şi de un om experimentat, dar totodată controversat, care va lucra cu patronul Cătălin Rufă.

Oficialii din Valea Domanului sunt foarte optimişti înainte de startul părţii a doua a campionatului şi se grăbesc să pună totul la punct pentru a da lovitura: promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării. Patronul Cătălin Rufă a simţit că la Metalul e nevoie şi de experienţă, nu numai de entuziasm şi voinţă, şi astfel l-a adus la echipă pe Daniel Opriţa, iar în birourile de la club pe fostul şef al arbitrilor, Gheorghe Constantin. În ciuda declaraţiilor acestuia din urmă, care nega implicarea la Metalul, Cătălin Rufă e sigur că lucrurile stau altfel şi a anunţat asta în mod oficial.

„Domnul Constantin are nişte probleme personale ce ţin de procesul acela şi în momentul ăsta e doar consilierul meu personal. Cu tot sufletul îşi doreşte să revină în Valea Domanului şi mi-a promis că, în momentul în care se va finaliza procesul, imediat a doua zi va fi în Valea Domanului. Îşi doreşte ca Reşiţa să revină pe prima scenă, pentru că el chiar are amintiri legate de acest oraş. A fost cu noi în cantonament în Antalya, e încrezător în echipă şi probabil că o să-l vedeţi la toate meciurile, va fi lângă echipă”, a declarat Cătălin Rufă pentru expressdebanat.ro.

CITEŞTE ŞI:

Rufă vrea  președinte un condamnat la pușcărie!

Rufă: „Eu sper să dea curs ofertei noastre!”

EXCLUSIV: Costică „Vâlcea” a venit în Valea Domanului!

Gheorghe Constantin e în cantonament cu Metalul în Antalya, dar nu vine preşedinte în Valea Domanului!

banner 970 x 250