Legea ARY-A Unifight, la Timișoara!

Reşiţenii s-au mişcat foarte bine în Sala „Constantin Jude” din oraşul de pe Bega la gala „Luptă Timișoara”, competiţie de kickboxing full-contact cu reguli din K1 ajunsă la cea de-a zecea ediție.

La evenimentul organizat de Clubul Sportiv Tamashyi Timișoara, în colaborare cu Agenția Județeană de Sport și Tineret și Primăria Timișoara, au luat parte cei mai buni sportivi din Timișoara și nu numai, în ring intrând și cinci sportivi ai clubului reșițean Ary-A Unifight.

Reșițenii și-au demonstrat încă o dată superioritatea după ce în luna octombrie a anului trecut au impresionat la campionatul de kickboxing intercluburi. Aceștia au cucerit în capitala Banatului două medalii de aur, prin Lucian Fule, la categoria 90 de kilograme, și Cristian Toma, la + 80 de kilograme. De asemenea, Camelia Bârsan și Daniel Lohon, nimeni altul decât instructorul clubului, au cucerit medalii de argint, Camelia participând la categoria 50 kilograme, iar cel din urmă la jujitsu brazilian.

DSCF1288

Următoarea competiție la care sportivii vor intra în ring va avea loc pe data de 9 martie, la Deva, unde ARY-A Unifight va deplasa un număr de cinci sportivi.