VIDEO: Vedete internaționale, la Reșița!

explo 1000x200

Seria petrecerilor pe muzică electronică vine cu o surpriză inedită pentru orașul de pe Bârzava. Pentru prima dată în Reșița, doi artiști recunoscuți în industria muzicală internațională ajung în oraș cu promisiuni pentru un show de neuitat.

Un altfel de party și-a făcut loc printre spectacolele din orașul reșițenilor. Mai puțin auzită în cluburile din localitate, muzica electronică își face tot mai simțită prezența la show-urile de weekend. După mai multe evenimente, o prezență inedită își face apariția în Reșița. „MC Fox și Red Eye Hi FI, artiști internaționali de calibru din Manchester, UK, vin pentru prima dată în orașul nostru. Acest eveniment va beneficia de o sonorizare profesionistă (5000 WATTS), un show de lumini și efecte și un warm up plus aflerparty susținut de High Kulture și Blintzu”, anunță organizatorii.

Petrecerea va avea loc în această vineri, 28 februarie, în localul Ozon, de la ora 22:00. Pentru deschiderea evenimentului prețul biletului este de 10 lei, iar între orele 23:30 și 5:00 dimineața prețul este de 15 lei.

Foto: facebook.com

banner 970 x 250