Titlu mondial, ringul Local Kombat Reșița!

De departe unul dintre cele mai importante competiții ale anului 2014, Gala K1 se va consuma în oraș la începutul lunii aprilie. Pe lângă Grand Prix-ul pus în joc, organizatorii au în vedere şi un titlu mondial.

După ce Reșița a ieșit în evidență în 2013 cu un concert la care au asistat mii de persoane, anul acesta un alt show anunță să devină unul dintre cele mai importante evenimente din Banat. Gala Local Kombat se organizează în orașul de pe Bârzava în 12 aprilie, cu zeci de surprize încă în plan.

CITEȘTE ȘI: BOMBELE SEXY DIN REȘIȚA SUNT AȘTEPTATE SĂ DEFILEZE LA GALA LOCAL KOMBAT!

Cântăreți și artiști internaționali, reșițence sexy și luptători din toate colțurile lumii sunt ingredientele unui spectacol veritabil marca Super Kombat. Organziatorii primului concurs de acest gen din anul 2014 se gândesc la punerea în joc unui titlu modial. Până în momentul de față, cei 14 luptători vor intra în ring pentru câștigarea unui Grand Prix, primul din 2014, însă datorită numărului mare de sportivi străini se dorește să fie pus la bătaie și un titlu mondial.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI DIN REȘIȚA, ÎN DIRECT, ÎN PESTE 80 DE ȚĂRI!

În momentul de față încă nu s-a stabilit nimic concret, dar sunt discuții pentru mai mulți sportivi și cel mai probabil vor fi prezenți luptători K1 din opt sau nouă țări”, a declarat pentru Express de Banat Alin Huiu, media manager Super Kombat. Acesta confirmă ipoteza unui titlu mondial oferit câștigătorului competiției de la Reșița, însă ideea rămâne, deocamdată, la stadiul de intenție.

Foto: superkombat.com