Bombele sexy din Reșița sunt așteptate să defileze la Gala Local Kombat!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru reșițeni este găzduirea competiției de K1, prima pe anul 2014. Pentru prezentarea rundelor, reșițencele sunt invitate la casting.

Tot în spiritul promovării frumuseților locale, însă de data aceasta cele umane, organizatorii Galei Local Kombat au hotărât să organizeze o preselecție pentru fetele care defilează între rundele de K1. Așadar, pe lângă bucuria de a găzdui un astfel de eveniment, orașul Reșița se va mândri atât cu obiectivele turistice în filmulețul de 50 de secunde ce va fi difuzat, cât și cu domnișoarele frumoase din oraș.

CITEȘTE ȘI: INEDIT: Imagini din Reșița în direct în peste 80 de țări de pe mapamond!

Ne dorim să avem prezente în ring pentru defilare și fete de pe plan local. Noi avem Echipa Sexy Kombat, însă ne dorim să promovăm și fetele din oraș. Cel mai sigur că va fi organizat un casting cu ceva timp înainte”, a explicat Alin Huiu, media manager în cadrul Super Kombat. Acesta explică faptul că în cadrul competiției de la Botoșani au renunțat cu totul la fetele Sexy Kombat, asta datorită numărului mare de candidate frumoase sosite la casting.

untitled design set 970x90 px

În repetate rânduri, reșițencele au demonstrat că nu se sfiesc să își arate corpurile lucrate la sală și nu dau înapoi în fața unei competiții, participând la diferite castinguri sau etalându-și trupurile în costumul Evei pentru diferite reviste. Așadar, cele interesate să ia parte la Gala Local Kombat și să urce în ring au ocazia în această primăvară.

Gala Local Kombat este prima pe anul 2014. Doar două din cele opt competiții stabilite în planul din acest an se consumă în România. În concursul din 12 aprilie de la Reșița va fi pus la bătaie un Grand Prix, pentru care în luptă vor intra aproximativ 14 sportivi din întreaga lume, printre care românii Moroșanu și Raul Cătinaș.

Foto: luptatorii.ro

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/