Gheorghe Constantin e în cantonament cu Metalul!

explo 1000x200

Fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor neagă faptul că ar prelua vreo funcţie sau că se va implica la clubul reşiţean, deşi patronul Rufă anunţase acest lucru.

Intenţiile lui Cătălin Rufă de a-l instala în fotoliul de preşedinte al grupării roş-negre pe Gheorghe Constantin sunt cunoscute de mai multă vreme. Patronul Metalului a anunţat zilele trecute, în exclusivitate pentru Express de Banat, că s-a înţeles cu Costică ,,Vâlcea”, dar că în primă fază acesta va fi consilierul său personal, urmând ca ulterior să se decidă ce funcţie va ocupa la Metalul. Fostul şef al arbitrilor se află în Antalya, în cantonament cu echipa pregătită de Marian Pană, dar cu toate astea susţine că este exclusă o colaborare cu clubul reşiţean. Cel puţin în momentul de faţă, Gheorghe Constantin susţinând că doreşte mai întâi să-şi rezolve problemele personale, fiind bine ştiut faptul că a fost condamnat la închisoare de instanţa de fond în dosarul ,,Mită pentru arbitri”.

,,Sunt flatat de interesul arătat de mai multe cluburi în ultima vreme, însă momentan nu se pune problema să revin într-o funcţie oficială undeva. Este adevărat că am o bună relaţie cu domnul Rufă, dar atât. La acest moment, priorităţile mele sunt altele. Vreau să îmi rezolv problemele personale înainte de orice. Până nu se va termina cu acestea nu am de gând să mai colaborez cu niciun club”, a declarat Constantin pentru liga2.ro.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV: Costică „Vâlcea” a venit în Valea Domanului să ducă Metalul lângă Steaua şi Dinamo!

banner 970 x 250