„Este timpul ca liberalii să devină cooperanți!”

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin crede că momentul actual este prielnic pentru liberali să aleagă dacă vor să continue colaborarea cu social-democrații sau dacă vor să plece de la guvernare.

„Eu sunt unul dintre cei care luptă pentru menținerea USL. Fac tot ceea ce este posibil alături de colegii mei, alături de domnul președinte Mocioalcă și alături de alți colegi din PSD și USL. Cei din PNL au șansa să aleagă și rămâne la latitudinea lor dacă vor să continue sau nu. Nu îi scoate nimeni afară din această alianță! Vrem să lucrăm alături de ei, dar pare că este momentul să se decidă și să fie mai cooperanți, mai tranșanți în tot ceea ce trebuie să facă această Uniune Liberală. Ea a fost creată pentru cetățenii acestei țări cu un procentaj de 70 la sută și trebuie să ducă mai departe toate proiectele pe care și le-a propus, a declarat Ioan Benga.

Explicații pentru înființarea USD

Ca să sublinieze și mai tare ideea că liberalii nu sunt alungați de la putere, deputatul Colegiului 1 Reșița a explicat motivul apariției Uniunii Social Democrate pe scena politică din România.

„USD este un pol de putere politică de stânga unde noi, alături de UNPR și PC, încercăm să impulsionăm viața politică de stânga și cred că nu este un lucru rău dacă și organizația județeană va avea o Uniune Social Democrată puternică, a subliniat vicepreședintele social-democraților cărășeni.