FOTO: Show pe cinste de Valentine’s!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Agitație mare la unul dintre cluburile reșițene la acest sfârșit de săptămână. Membrii Rotaract au organizat pentru toți reșițenii îndrăgostiți sau în căutarea unei iubiri cea de-a doua ediție a Rotaract Valentine, un eveniment plin de surprize și cu invitați pe măsură.

De o seară specială au avut parte cei care au participat la evenimentul organizat de membrii Rotaract. Într-o atmosferă intimă, specifică zilei îndrăgostiţilor, participanții şi invitaţii s-au distrat participând la tot felul de concursuri având ca temă iubirea. „Este a doua ediție a Rotaract Valentin, un eveniment destinat tinerilor din Reșița. Ne-am gândit să avem o atmosferă specifică acestei zile, să sărbătorim acest eveniment, pentru că lumea dorește să se distreze. Au fost trei probe, unde a fost nevoie de îndemânare și, cât de cât, să îți cunoști partenerul”, a declarat Flavius Bozu, unul dintre organizatori.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157641002587945″]

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Sub privirile Nadiei Potoceanu, președinta Clubului Rotary, membrii Rotaract nu au dat greș, seara fiind una foarte reuşită, în care lumea a râs, s-a distrat şi nu a avut reţineri în a-şi arăta dragostea. Cadrul muzical a fost asigurat de Gabriel Burduja și binecunoscuta formație a lui Cristi Iakab, The Road Band.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157641005891984″]

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/