Să vină banii la băieţi! Îi merită!

HC Caraş-Severin a învins CSM Bucureşti cu scorul de 33-26 (17-9) într-un meci din Liga Naţională de handbal masculin.

Sala Polivalentă din Reşiţa a semănat din nou cu un front, dar războinicii lui Omer au ieşit şi de această dată cu fruntea sus, în aplauzele unui public care înţelege tot mai mult situaţia grea prin care trece echipa şi faptul că Rohozneanu şi ai lui au nevoie măcar de aplauze la scenă deschisă dacă banii sunt mai puţini decât de obicei şi vin mai greu ca niciodată. Disputat într-o atmosferă foarte tensionată, meciul cu CSM Bucureşti a fost controlat de la un capăt la altul de HC Caraş-Severin. Paloma Ionescu a apărat ca la prima tinereţe şi l-a transformat într-un anonim pe ex-reşiţeanul Nicuşor Negru, una din marile speranţe ale handbalului românesc, Vaidasigan a fost mai precis ca niciodată, Marta şi Grozăvescu au plutit cu eficienţă de pe extremă, iar Rohozneanu a pătruns ca prin brânză prin centrul defensivei bucureştene. Experienţa lui Petrea s-a văzut încă o dată, iar forţa şi agresivitatea lui Stan au fost determinante pe faza de apărare. Meciul a fost rezolvat, practic, încă de la pauză, când reşiţenii aveau un avans de opt goluri. Diferenţa a crescut în partea secundă şi elevii sârbului Rudic şi-au pierdut în mai multe rânduri cumpătul. După o încăierare generală, HC Caraş-Severin l-a pierdut pe Petrea la un moment dat şi, probabil, nu-l va avea nici la Constanţa, dar era deja prea târziu ca să se mai întâmple ceva.  HC Caraş-Severin s-a impus de o manieră categorică, meciul terminându-se pe refrenul binecunoscut al galeriei: “Să vină banii la băieţi!”

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157641081044534″]

HC Caraş-Severin: Ionescu, Marocico, Samânţă – Vaidasigan 7, Rohozneanu 5, Grigoraş 1, Petrea 4, Marta 6, Turcu 3, Sas 1, Grozăvescu 4, Stan 2, D. Ionescu.

CSM Bucureşti: Iancu, Pop, Fuică – Sîncelean 2, Pătru 3, Racoţea 4, Militaru 4, Marijanac, Constantinescu 3, Stăncioiu, Negru 1, Beşliu 1, Rotaru 1, Stoica 6, Dedu 1, Capotă.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157641080338573″]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/