Rufă: „Eu sper să dea curs ofertei noastre!”

Patronul clubului de fotbal din Valea Domanului vrea cu orice preţ un nume important în fotoliul de preşedinte al Metalului.

Cătălin Rufă a vorbit din nou despre posibila aducere la Reşiţa a fostului şef de la Comisia Centrală a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. În ciuda faptului că acesta a fost condamnat deja de o instanţă la trei ani de închisoare pentru infracţiuni de corupţie, fiind implicat în celebrul dosar „Mită pentru arbitri”, boss-ul din Valea Domanului consideră că pentru club nu ar fi nicio imagine negativă, ba dimpotrivă, experienţa lui „Costică Vâlcea” ar fi foarte benefică. „Eu îmi doresc să vină. E o somitate în materie de fotbal, avem cu toţii ce învăţa de la el, avem nevoie de un om cu experienţă, cu anvergură. E un om care a mai reuşit promovări. Îl cunosc şi consider că e cel mai potrivit. Nu ştiu dacă va accepta, am avut mai multe discuţii, din vară tot vorbesc. Eu sper să dea curs ofertei noastre”, a spus Rufă.

Problemele cu legea pe care le are Gheorghe Constantin nu-l sperie pe patronul Reşiţei. „Sunt nişte probleme care ţin de trecut, cazul încă se judecă. Poate se va dovedi că e nevinovat. Nu consider că aducerea lui poate afecta imaginea clubului”, a mai declarat Rufă.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Caraivan, CONSTANTIN, antrenorul Reinhardt si Ilies, patru somitati ai fotbalului resitean in anii de glorie ai primei divizii, 1974-1975