Olteanul Săulescu, gugulan cu acte

explo 1000x200

Transferat în vara lui 2013 la echipa antrenată de Viorel Lolea, Muncitorul Reșița, Dragoș Săulescu s-a adaptat repede, atrăgând atenția mai multor echipe din liga a III-a și chiar a II-a.

Liderul din seria a IV-a a ligii a III-a, FC Caransebeș, a fost prima formație care s-a interesat de serviciile tânărului mijlocaș, acesta fiind pe placul antrenorului Alin Artimon. Au fost speculații precum că și Metalul îl dorește pe oltean, însă Săulescu a ales să rămână în liga a III-a, dând curs ofertei gugulanilor.

Jucătorul a semnat pe o perioadă de șase luni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Dragoș le promite iubitorilor de fotbal din Caransebeș că va da totul pe teren, pentru a ajuta echipa să promoveze.

Am semnat cu liderul Caransebeș, sunt foarte bucuros și sper să mă adaptez repede. Atmosfera la echipă este excelentă, băieții m-au primit cu brațele deschise, se vede că domnul Artimon a lucrat bine și a închegat un colectiv”, a declarat pentru www.expressdebanat.ro jucătorul.

Toată lumea este bucuroasă de venirea tânărului mijlocaș, inclusiv primarul caransebeșenilor, Marcel Vela, și antrenorul Artimon „Domnul Artimon a fost cel mai bucuros că am venit la echipă, acesta mi-a spus că va conta pe serviciile mele și să dau tot ce-i mai bun din mine pentru a ne atinge obiectivul, acela de a promova în liga secundă, unde ne dorim cu toții să ajungem”, a mai spus mijlocașul.

„Îi mulțumesc profesorului Lolea!”

Dragoș nu își uită fosta echipă, având totuși un regret că a plecat așa de repede din colectivul ce joacă la Lupac „Îmi pare rău că am plecat așa de repede de la Muncitorul, dar o ofertă de la Caransebeș nu o puteam refuza. A fost o experiență la Muncitorul, experiență pe care nu o voi uita și care mi-a prins foarte bine. Le mulțumesc din suflet antrenorilor Viorel Lolea și secundului Adrian Cârjan, precum și colegilor alături de care m-am simțit excelent”, a completat jucătorul.

foto: Dan Alioșa-Ulici

banner 970 x 250