Rufă vrea președinte un condamnat la pușcărie!

Acționarul majoritar al grupării din Valea Domanului, Cătălin Rufă, a anunțat în presa vâlceană că vrea să numească în funcţia de preşedinte un personaj cu greutate.

Imediat cum și-a anunțat demisia din postura de președinte al grupării CSM Râmnicu Vâlcea, fostul președinte al CCA, Gheorghe Constantin, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Mită pentru arbitri”, este curtat de mai multe cluburi din Liga a II-a, printre care și Metalul Reșița.

Eu mi-aş dori să-l aduc pe domnul Gheorghe Constantin la Reşiţa, deoarece experienţa dumnealui ne poate fi utilă în returul campionatului. Eu am avut o relaţie deosebită cu dânsul, cu care am mai lucrat în trecut, când echipa mea evolua în Zăvoi”, a spus Rufă pentru arenavalceana.ro.

În iunie 2009, DNA informa că Florin Prunea, fost director de Relaţii Internaţionale în FRF, actual manager sportiv al grupării din liga secundă CSMS Iași, Gheorghe Constantin, fost preşedinte al CCA, Liviu Făcăleaţă, director general al SC Pic, Cornel Penescu, acţionar majoritar la FC Argeş Piteşti, şi Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş, au fost trimişi în judecată pentru corupţie. Conform datelor furnizate de DNA în 2009, în perioada 14 decembrie 2008 – 12 martie 2009, Penescu şi Pieca au remis în două tranşe suma de 290.000 RON lui Gheorghe Constantin, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, pentru ca acesta să delege anumiţi arbitri agreaţi de Penescu la meciurile disputate de echipa pe care fiinţa în sezonul competiţional 2008-2009 şi pentru a promova în lotul de arbitri divizionar A un arbitru protejat de Penescu.

Gheorghe Constantin a recunoscut că a primit mită suma de 5.000 de dolari din partea fostului patron de la FC Argeș, Cornel Penescu, condamnat în luna septembrie a anului trecut la patru ani de închisoare cu executare, însă nu ca mită, ci pentru a prelua o funcție importantă în club la finalul sezonului respectiv. Omul dorit preşedinte la Reşiţa a stat aproape un an în arest preventiv şi se va întoarce în penitenciar dacă şi după judecarea căilor de atac va primi o pedeapsă privativă de libertate.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Gheorghe CONSTANTIN a fost un component de baza al echipei CSM Resita in anii de glorie, alaturi de Aurica Beldeanu, Ologeanu, Florea, Atodiresei, Pigulea, Puscas, Nestorovici, Jacota (vezi foto de mai jos). O reintoarcere a lui in Valea Domanului nu poate decat sa fie salutata de vechii suporteri ai rossonerilor chiar daca a comis un fapt ilegal pentru care si-a ispasit pedeapsa. Dar, in conditiile de fata, cand din rossoneri n-a ramas decat “Cacao“ nu agreez venirea lui aici cu toate ca fara Rufa si mercenarii sai ar fi binevenit. Augustus Constantin, fiul sau, tot un arbitru internationalal, s-a nascut la Resita in timp ce tatal sau apara cu succes poarta primei divizionare impreuna cu Ilies si Caraivan. Costica – Valcea, un prieten te saluta! Gheorghe Constantin este portarul in echipament deschis aflat in dreapta antrenorului Ioan Reinhardt.

  2. Petru Fuchs says:

    “Oltenii au ajuns la un acord cu Metalul Reşiţa pentru transferul lui Bogdan Vătăjelu, anunţă stiridesport.ro. Fundaşul stînga de 20 de ani va fi prezentat oficial mîine. Acesta este cel de-al şaselea transfer al lui CS U, după Dacian Varga, Andrei Ivan, Adrian Avrămia, Andrei Herghelegiu şi Răzvan Patriche.“ Avem astfel si o explicatie pentru acel 0-2 cu CSU Craiova…Arvuna anuntata de LuxPhotoFuchs a functionat bine!!

  3. Eu says:

    Ba Fuchs fa-ti ziarul tau, nu le umple astora aici cu pzoele tale urat modificate…esti ca si copiii ai mici serios acuma…de cand citesc ziarul asta vad comentariile tale cu poze “imbunatatite” de mata