Nu se muşamalizează! Dosar penal pentru primarul care închide gura cetăţenilor cu pumnul!

Petru Lorinţ, celebrul primar al comunei Domaşnea care a desfigurat un consătean din Cănicea, răspunde penal pentru faptele sale incalificabile.

Au trecut două luni şi jumătate de când edilul-şef l-a pocnit în plină figură, cu un corp contondent, pe Mihai Micşescu, pentru simplul motiv că nu-i cade la picioare aşa cum fac alţi oameni din comună şi din satele aparţinătoare. După ce a ieşit din spital, victima primarului a anunţat că şi-a angajat un avocat care îl va ajuta în demersul său prin care urmăreşte tragerea la răspundere a primarului cu apucături de golan. O vreme nu s-a mai auzit nimic despre plângerea penală cu care ameninţa Micşescu. În schimb, s-a tot vorbit despre materializarea intenţiilor primarului Lorinţ de a se împăca, mai exact, de a-şi cumpăra împăcarea.

Lucrurile nu stau însă deloc aşa, pentru că pe numele primarului a fost depusă o plângere penală pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, dar şi de ameninţare. „Voi merge mai departe, voi lăsa justiţia să facă dreptate”, a spus Micşescu. „Am înţeles că s-ar fi formulat până la urmă la Poliţia Municipiului Caransebeş plângere penală împotriva clientului meu, dar până acum nu am fost anunţaţi nici eu, nici clientul meu”, a confirmat Cosmin Bolosin, avocatul care îl reprezintă pe primarul ce a „muţit” după isprava sa.

 

CITEŞTE ŞI: 

Primarul din Domașnea a umplut de sânge un localnic. Vezi filmul agresiunii din birt! 

Oamenii edilului care a desfigurat un localnic din Domaşnea au sărit să bată jurnaliştii Express de Banat! „Vă rupem picioarele dacă mai scrieţi de primar!”

SCANDALOS. Primarul comunei guvernate de legea pumnului are un tupeu incredibil. A desfigurat un om dintr-o palmă!

INADMISIBIL. Interlopii în costum pun stăpânire pe judeţ! Jurnaliştilor li se recomandă oficial să intre în comunele cărăşene escortaţi de poliţişti!

Primarul care a desfigurat un localnic pentru că nu-i pică la picioare nu se opreşte. „Las’ că te aranjez eu!”