Primarul care a desfigurat un localnic ameninţă în continuare

Petru Lorinţ, edilul-şef al comunei Domaşnea, nu dă niciun semn de regret după scenele incalificabile pe care le-a provocat într-un local, când i-a tumefiat faţa unui consătean.

Mihai Micşescu s-a ales cu o fractură de piramidă nazală de toată frumuseţea după ce a fost lovit golăneşte de edilul-şef, care a avut un corp contondent în mână. Mai mult, medicii au constatat o deplasare de fragmente osoase şi înfundare a osului nazal, ceea ce înseamnă că Micşescu va avea nevoie de tratament şi, eventual, de intervenţii chirurgicale, mult şi bine de acum încolo. Deocamdată a primit un certificat medico-legal prin care i se atestă un număr de 14 zile de îngrijiri medicale, dar cu siguranţă va fi prelungit. „Nu mă simt prea bine, mă doare capul. Azi vin la control, la Reşiţa”, a spus victima primarului Lorinţ.

Edilul s-a grăbit să-şi angajeze avocat, dar despre cel pe care l-a desfigurat puţin îi pasă. „Nu m-a sunat, nu nimic. Nu şi-a cerut scuze, nu m-a căutat, ba dimpotrivă, m-a ameninţat. Mi-a spus «las’ că te aranjez eu!». După ce m-a lovit, când a ieşit din restaurant, mi-a zis încă o dată: O să-ţi arăt eu ţie!”, a afirmat Mihai Micşescu. Acesta se simte ameninţat de primar şi de oamenii lui, dar spune că nu va renunţa la plângerea penală. „Mi-am angajat şi eu un avocat, pentru că nu voi lăsa lucrurile aşa. A avut ceva dur în mână, am simţit că m-a lovit cu ceva foarte tare. Nu e posibil aşa ceva”, a mai spus Micşescu.

Primarul Lorinţ nu a vrut să comenteze în vreun fel manifestările sale incalificabile şi s-a ascuns mereu în spatele avocatului Cosmin Bolosin. Acesta l-a scuzat pe clientul său invocând faptul că ar fi fost provocat.