Accident cu trei victime pe DN 58!

Necazurile se ţin lanţ în Caraş-Severin, mai ales în urma ploilor abundente din ultimele zile. O femeie a fost grav rănită într-un accident, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat. În maşină era şi o minoră.

Poliţiştii rutieri au intervenit în după-amiaza zilei de ieri la un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 58. În urma acestuia, o femeie în vârstă de 65 de ani a fost grav rănită, iar alte două pasagere de 48, respectiv 15 ani s-au ales cu răni mai uşoare.

Echipajul sosit la faţa locului a constatat, din primele verificări, că, în timp ce N.D., în vârstă de 44 ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, la efectuarea depăşirii unui autovehicul nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat un alt autoturism care circula pe aceeaşi bandă care s-a angajat în depăşirea sa, iar ulterior s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Potrivit oamenilor legii, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, femeia rănită grav fiind internată. Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.