Gugulanii îşi fac echipă tare de Liga a II-a!

Promovată la finele sezonului trecut, FC Caransebeş nu se mulţumeşte cu o simplă participare în eşalonul secund al fotbalului românesc, drept dovadă fiind mutările care au loc în această vară la gruparea din Teiuş.

Gugulanii s-au reunit ieri pentru startul pregătirilor în perspectiva revenirii după o absenţă de trei decenii în Liga a II-a. Au fost noutăţi pe toate planurile. În primul rând, George Galamaz, fostul jucător al Stelei, e noul preşedinte la FC Caransebeş, Sorin Boiangiu a rămas manager, iar antrenor principal a fost numit Sorin Bălu, tehnician care a pregătit-o sezonul trecut pe Mama Mia Becicherecu Mic, rivala caransebeşenilor în lupta pentru promovare. În ceea ce priveşte lotul de jucători, modificările sunt semnificative. S-au despărţit de formaţia gugulană Darius Haidău, Narcis Laurenţiu, Roberto Artimon, Andrei Dubei, Bogdan Roiu, Alexandru Ionescu, Bogdan Steop, Alexandru Vlăduţi, Dan Constantinescu, Dan Şandru şi Cosmin Negoescu. Vor îmbrăca în schimb tricoul Caransebeşului Valentin Coca şi Fabian Himcinschi, veniţi de la Poli Timişoara, Octavian Rusu şi Bogdan Centea, transferaţi de la Mama Mia Becicherecu Mic, Cătălin Bujor şi Alexandru Manea, de la Gloria Arad, Dănuţ Bilia, de la FC Ineu, Andrei Dicu şi Adrian Ionel Ştefan, de la Minerul Motru, vâlceanul Lucian Todea, Elvis Dârvaru, de la FC Hunedoara, Iulian Tecsi, de la UTA, Adrian Manea, de la Voluntari, şi Octavian Drăghici, de la FC Olt. Managerul Boiangiu încearcă să-l convingă în aceste zile pe preparatorul fizic Mihai Alexandru să lase Timişoara şi să vină la Caransebeş, pentru a completa stafful.

„Sunt bucuros că am ajuns la Caransebeş şi îmi doresc să reuşesc împreună cu stafful nostru, cu preşedintele Galamaz, cu managerul Boiangiu, să facem din Caransebeş o echipă bună, o echipă care să fie mândria oraşului“, a spus antrenorul Bălu. „Am venit la Caransebeş cu speranţe mari, să reuşim să facem o echipă bună, competitivă, şi să reuşim să facem Caransebeşul şi mai cunoscut decât e acum. Din fericire pentru mine, autorităţile locale sunt alături de noi, domnul primar e deschis la discuţii şi la propuneri şi ţin să-i mulţumesc pentru tot ceea ce face pentru această echipă. Am început pregătirile, în perioada următoare facem un cantonament local şi se vor alege jucătorii care rămân la echipă. Sunt câţiva jucători nou-veniţi, cu siguranţă vor mai veni, în funcţie de ce va dori şi antrenorul”, a declarat preşedintele George Galamaz.

 

foto: digisport.ro