Primarul bătăuș are un tupeu incredibil!

Petru Lorinţ, primarul comunei Domaşnea, continuă să întreacă orice limită după ce, vineri, a băgat un om în spital cu fractură de piramidă nazală.

Ca şi cum nu ar fi fost suficient comportamentul său golănesc de vineri, când a lovit ca ultimul derbedeu, cu un corp contondent, un consătean care refuză să-i cadă la picioare aşa cum fac mulţi alţii, edilul-şef a adoptat acum o atitudine sfidătoare la adresa tututor şi nu are nici cel mai mic regret pentru faptele incalificabile de care a fost în stare. Jurnaliştii care au relatat despre grozăvia lui Petru Lorinţ au ajuns să fie ameninţaţi şi alergaţi prin sat de acoliţii acestuia. Alţii n-au mai apucat să publice nimic din cauza ameninţărilor sau din alte motive care nici măcar nu merită comentate. Lucrurile nu se opresc însă aici. În timp ce Mihai Micşescu zace pe patul de spital cu faţa tumefiată, primarul Lorinţ s-a grăbit să-şi angajeze cel mai scump avocat pentru a scăpa basma curată şi, de ce nu, să-i mai pună şi pe alţii la punct dintre cei care nu-i respectă propriile legi.

A dat cu pumnul pentru că a fost provocat!

În ciuda imaginilor video, care sunt mai mult decât elocvente, şi a mărturiilor celor care au văzut totul, Lorinţ, care ar trebui să fie cetăţeanul model al comunei pe care o conduce, minte cu neruşinare. Prin vocea lui Cosmin Bolosin, apărătorul său ales, edilul-şef a explicat ce s-a întâmplat în restaurantul staţiei peco Boero. „Pe fondul unor relaţii tensionate şi conflictuale, aşa-zisa parte vătămată din dosar i-a reproşat anumite aspecte nereale referitoare la nişte fonduri APIA. De asemenea, l-a provocat adresându-i diferite cuvinte vulgare pentru a-l discredita în ochii comunităţii. S-a ajuns la un conflict spontan, conflict ce a avut ca finalitate o lovire aplicată aşa-zisei părţi vătămate, dar precizez că a fost provocat de către partea vătămată”, a explicat avocatul.

CITEŞTE ŞI: FOTO/VIDEO: Primarul din Domașnea a umplut de sânge un localnic. Este acuzat că aplică Legea pumnului!

Oamenii edilului care a desfigurat un localnic din Domaşnea au sărit să bată jurnaliştii Express de Banat! „Vă rupem picioarele dacă mai scrieţi de primar!”

O palmă l-a trimis în spital!?

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstrează că victima a reuşit să se ferească la prima intenţie a primarului Lorinţ de a lovi, dar nu a mai fost la fel de norocoasă şi după ce alesul a scos din buzunar un obiect dur. „Clientul meu spune că l-a lovit cu palma. (!) Se va vedea pe certificatul medico-legal ce va fi la dosarul cauzei cu ce a fost lovit, intensitatea şi numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării părţii vătămate”, a precizat Bolosin. Uluit fiind de poziţia primarului Lorinţ, i-am amintit apărătorului său ales că întreaga scenă este filmată şi că partea vătămată a văzut cum agresorul său ţinea ceva strâns în pumn atunci când l-a lovit în faţă. „Nu cred acest lucru şi pe filmare nu cred că se vede aşa ceva. Sunt simple speculaţii, iar până nu există o plângere penală la poliţie nu pot spune dacă e aşa sau nu. Nu se poate reţine nicio altă infracţiune în afară de lovire. Este un om cu un cazier imaculat, a fost de nenumărate ori provocat, nu numai acum. S-au făcut nenumărate plângeri penale împotriva dumnealui, atât la DNA, cât şi la DIICOT, toate fiind soluţionate cu neînceperea urmăririi penale, iar atât timp cât traumatizezi un om, este o reacţie firească. Primarul era în timpul liber, nu era în timpul serviciului. A fost provocat şi nu a mai putut să se abţină”, l-a scuzat avocatul Bolosin pe primarul cu comportament de golan.

Pixul e la ei!

Lucrurile sunt cât se poate de clare, nu e loc de prea multe dubii sau interpretări, astfel că Poliţia şi Parchetul nu au motive să întârzie finalizarea dosarului penal. Oamenii din comună se îndoiesc însă de faptul că primarul Lorinţ va păţi ceva şi ne-au explicat şi de ce: „Tot timpul ne spun, el şi oamenii lui, că pixul e la ei şi că fac ce vor, că ei rezolvă orice!” Dacă e aşa rămâne de văzut!

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru amănunte incredibile despre ceea ce se întâmplă în comuna guvernată de legea pumnului!

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetienglezaRo

  2. Citizen says:

    De la coada vacii, direct pe internet! Felicitari dle. primar!