NEWS ALERT. Haos total! Asistenta medicală ucisă de paranoia COVID-19 nu avea coronavirus!

Confirmată cu coronavirus imediat după deces, asistenta din Măureni care a ajuns la Spitalul Județean din Reșița cu piciorul rupt nu era în realitate infectată cu temutul virus!

Institutul Cantacuzino, care a făcut un al doilea test post-mortem, a confirmat oficial că preoteasa de la Măureni, care a fost înmormântată de urgență, într-un sicriu închis, fără ca măcar membrii familiei să o mai vadă o dată, nu avea coronavirus. În aceste condiții, revolta familiei și a întregii comunități este și mai mare. Pentru că, spun aceștia, femeii nu i s-au acordat îngrijirile necesare și nu a fost operată pentru că medicii s-ar fi temut să nu se infecteze cu COVID-19. 

Un alt aspect care confirmă haosul instituțional este că în comuna Măureni nu s-a anunțat de către nicio instituție faptul că rezultatul de la Institutul Cantacuzino este negativ. În urma decesului și a primului test, care confirma prezența coronavirusului, mai multe persoane au rămas în izolare. Intraseră în contact cu preoteasa. Acum, oamenii nu știu ce să facă, să rămână complet izolate sau nu. Și asta pentru că nimeni nu comunică nimic!

CITEȘTE ȘI:

Asistenta de la Măureni a murit cu zile pentru că a fost sinceră și și-a protejat colegii! Minciunile sistemului, anchetate deja de procurori!

Strigăt disperat de la Măureni: „Murim cu toții?! E jale, nu s-a dispus nicio măsură!”

SFÂȘIETOR. Asistenta ucisă de paranoia COVID-19, condusă pe ultimul drum, în aplauzele întregii comune. Un drum presărat cu flori!

E moarte suspectă! Procurorii investighează decesul asistentei cu piciorul rupt, confirmată ulterior cu COVID-19!

Asistenta medicală, omorâtă de frica infectării cu coronavirus! „A fost ucisă, a murit cu zile!”