Primele statistici detaliate din județul Caraș-Severin! Câți oameni sunt internați în spital și câți cărășeni s-au vindecat de coronavirus?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin a rupt astăzi lanțul tăcerii și a făcut cunoscute cifrele cazurilor de coronavirus din județ. Câți oameni s-au vindecat până acum și câți mai duc lupta în spitale?

Chiar dacă n-au fost oferite detalii despre pacienți, cum ar fi vârsta, sexul sau localitatea din care provin, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au transmis astăzi situația din Caraș-Severin cu privire la persoanele infectate cu coronavirus. Potrivit documentului semnat de doctorul Mircea Borcău, medic primar epidemiolog în cadrul DSP, județul a ajuns la 53 de persoane depistate pozitiv. Dintre acestea, 8 au fost vindecate și externate (7 în județul Timiș și unul în județul Caraș-Severin). La ora actuală, în spitalele din Reșița și Caransebeș mai sunt internate 42 de persoane cu coronavirus. Nu au fost date informații suplimentare cu privire la gravitatea stării acestor pacienți. Diferența de 3 persoane este reprezentată de cele trei decese, ultimul fiind anunțat astăzi.

CITEȘTE ȘI: COVID-19. Încă un deces în Caraș-Severin! Județul ajunge la 3 morți

Se mai află în izolare în Caraș-Severin 738 de persoane, alte 310 fiind carantinate. Au ieșit până acum din izolare 3.409 persoane, iar din carantină – 225.

promovare banner maxagro

La nivel național au fost anunțate astăzi 6.633 de persoane infectate, dintre care 914 au fost vindecate și externate. Alte 318 au murit până acum.

Până la această dată, la nivel național au fost prelucrate 67.204 teste.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/