Amenzi între 1.000 şi 2.000 de lei la Comorâşte! „Cadoul” poliţiştilor pentru ziua de nume care a adunat 13 persoane

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Weekend cu ghinion pentru 13 tineri din Comorâște! Adunați în grup pentru a sărbători ziua onomastică a unuia dintre ei, sfidând astfel prevederile Ordonanțelor Militare, privind circulația în afara locuinței, adolescenții au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.000 și 2.000 de lei.

Utilizarea rețelelor de socializare cu scopul culegerii informațiilor este un lucru tot mai practicat în secolul în care trăim, numai că etalarea vieții personale în mediul online poate avea uneori efecte nedorite. Este și cazul tinerilor din Comorâște, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, care nu au putut sărbători ziua onomastică a unuia dintre ei fără să umple rețelele de socializare cu imagini de la petrecere.

În urma vizualizării imaginilor postate în mediul online, pe un site de socializare, în care apar mai mulți tineri, reuniți într-o curte, IPJ Caraș-Severin a făcut următoarele precizări:

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Ieri, 12 aprilie, în jurul orei 15.30, polițiștii de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița s-au autosesizat cu privire la faptul că 13 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, s-au adunat în grup, în curtea unuia dintre ei, în localitatea Comorâște, pentru a sărbători ziua onomastică a acestuia”.

Având în vedere faptul că tinerii au încălcat prevederile Ordonanțelor Militare, privind circulația în afara locuinței, aceștia au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.000 și 2.000 de lei.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/