E moarte suspectă! Procurorii investighează decesul asistentei cu piciorul rupt, confirmată ulterior cu COVID-19!

Modul în care a murit preoteasa de la Măureni nu numai că a scandalizat opinia publică, dar i-a determinat și pe procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița să deschidă un dosar penal pentru ucidere din culpă!

„În actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 8 aprilie, o persoană de sex feminin, având intenția de a spăla perdelele din casă, s-a urcat pe o scară confecționată din metal, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut, provocându-și o fractură la piciorul drept. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Reșița, iar în jurul oreler 21.00 a fost constatat decesul”, informează prim-procurorul Dan Păuleț. 

Familia asistentei decedate, comunitatea și primarul localității, Brian Filimon, sunt scandalizați și nu pot înțelege cum o femeie deloc în vârstă moare de la o fractură la picior. Aceștia acuză că pacienta a fost mai degrabă lăsată de izbeliște decât îngrijită în momentul în care a recunoscut că a interacționat cu persoane suspectate de infectare cu COVID-19. Niciuna nefiind confirmată!