SFÂȘIETOR. Asistenta ucisă de paranoia COVID-19, condusă pe ultimul drum, în aplauzele întregii comune. Un drum presărat cu flori!

Asistenta medicală din Măureni, soția preotului din comună,  decedată în condiții anchetate la această oră de procurori, a fost înmormântată astăzi în condiții speciale. Imaginile sunt emoționante până la lacrimi!

Adusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Reșița cu o fractură deschisă de gambă, femeia s-a stins în doar câteva ore. Le-a precizat cu sinceritate, atât echipajului de pe ambulanță, cât și medicilor de la spital, că a avut contact cu un suspect de infectare cu COVID-19. Asta ar fi costat-o moartea, acuză familia și apropiații, care spun că, de teama coronavirusului, nimeni nu s-a atins de pacientă. Cert este că femeia nu a ajuns în sala de operații. Ulterior decesului a fost confirmată cu COVID-19. De neacceptat pentru nimeni din comunitate, atât timp cât niciun alt locuitor al Măureniului nu este infectat, iar contactul la care se referea preoteasa a primit rezultat negativ. Cum și mai ales dacă este cineva responsabil de moartea femeii vor stabili organele de cercetare penală. 

Pentru că, oficial, asistenta medicală fusese infectată cu COVID-19, ea a fost înmormântată astăzi, la Măureni, în condiții speciale. Speciale prin restricțiile impuse de starea de urgență, dar și datorită primarului Brian Filimon și oamenilor din comună. Ultimul drum al asistentei a fost presărat cu flori. Întreaga comună și-a luat rămas bun de la preoteasă apaludând contergiul funerar care a trecut pe drumul spre cimitir. „A fost dureros, sfâșietor. Câte doi membri din fiecare familie au ieșit la poartă, la distanță adecvată unul de celălalt, cu declarații în mână, pentru a putea respecta măsurile din Ordonanțele militare. Cortegiul a fost primit cu aplauze, s-au aruncat flori și s-a cântat Hristos a Înviat. Atât am putut face noi pentru tanti Corina, așa au înțeles oamenii din Măureni să-și ia adio de la un om extraordinar”, a declarat Brian Filimon, primarul comunei Măureni, pentru expressdebanat.ro. 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/