Bătrânii din Reșița, ajutați și în această perioadă de Federația Caritas

Cuib de vise 1000x100

Pentru bătrânii Reșiței care nu se pot descurca singuri și nu au acces nici la internet, acolo unde mai pot căuta ajutor în perioada stării de urgență, Federația Caritas rămâne aproape. Vârstnicii înscriși în programul de servicii beneficiază în continuare de sprijin în achiziționarea de alimente și medicamente, chiar dacă în Reșița Federația are un singur angajat și un voluntar.

Federația Caritas Timișoara, prin Serviciul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice Reșița, are în continuare grijă de 23 de bătrâni din oraș, înscriși în programul de monitorizare. Prin singurul angajat din oraș și un voluntar, cel de-al doilea fiind deja pensionar, vârstnicilor le sunt livrate acasă alimente și medicamente de câte ori au nevoie sau le sunt plătite facturile, reprezentanții Caritas ținând în permanență legătura cu ei prin telefon.

publicitate si promovare in ziar

În pragul sărbătorilor pascale, cu sprijin din partea Asociației caritative „Sfântul Vincențiu de Paul” Reșița, o parte dintre bătrâni au primit și câte un cadou constând în alimentele de bază și produse specifice de Paște.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/