Mafioţii reşiţeni se gândesc la răzbunare

Gruparea Bujor a ajuns în arest preventiv după ce tentativa de asasinat a fost dejucată. Deşi riscă ani grei de puşcărie, aceştia se gândesc din spatele gratiilor la preţul răzbunării.

Bogdan Bujor, Randi Tokar, Ciprian Rîpanu şi Sorin Şonea visau să pună stăpânire pe Reşiţa. Nu le-a mers, au fost prinşi în timp ce intenţionau să lichideze un afacerist local şi au ajuns în Penitenciarul Timişoara. Florina Urziceanu, iubita lui Bujor şi, în acelaşi timp, complicea grupului infracţional organizat, a evitat arestul deoarece, la acea vreme, era însărcinată. Între timp şi-a deschis un salon de înfrumuseţare şi postează pe pagina de Facebook mesaje care ar trebui să-i facă să tremure pe cei care au trimis-o pe ea şi ceilalţi patru tineri în sala de judecată. “Omul care are răbdare să nu se răzbune imediat, ori te iartă, ori se răzbună cumplit!!!”, a postat Florina recent pe reţeaua de socializare.

CITEȘTE ȘI:     GRUPAREA MAFIOTĂ, INSPIRATĂ DIN FILME

                            AU VRUT SĂ ARUNCE ÎN AER MILLION ȘI BAMBBO

leader board 728 x 90 px

                            DRAMA TINEREI GRAVIDE, FLORENTINA URZICEANU

Procurorii de la Crimă Oraganizată au date şi probe concrete potrivit cărora Florina făcea pânde şi urmărea fiecare pas al ţintelor grupării conduse de iubitul ei. Mai mult decât atât, aceasta îi conducea cu maşina pe membrii grupului. În sarcina tinerei se reţine că a aderat şi a participat la constituirea unui grup infracţional organizat şi că a fost complice la tentativa de asasinat.

CITEȘTE ȘI:  „NE-O TURNAT GARDA, FRATE! EȘTI NEBUN?!”