„Ne-o turnat Garda, frate! Ești nebun?!”

Membrii grupării lui Bujor se află în prezent după gratii, după ce în urmă cu o săptămână au fost trimiși în judecată. Imediat după ce polițiștii i-au prins cu mașina plină de explozibil pe doi dintre membrii grupării, aceștia l-au contactat pe lider, chiar de la sediul Poliției. Citește aici conversația lor!

În seara zilei de 23 mai, Randi Tokar, aflat în sediul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin l-a contactat telefonic, cu tupeu, pe liderul grupării. Asta, fără să fie îngrijorat că procurorii le-ar intercepta convorbirile, deși în prealabil folosea SMS-uri, tocmai din acest motiv.

„Randi: Bă, BOGDI!

leader board 728 x 90 px

Bujor Bogdan: Hm?

Randi: Ne-o turnat Garda, frate! Ești Nebun?

Bujor Bogdan: Cum adică?

Randi: Hm?

Bujor Bogdan: Cum adică?

Randi: O venit, frate, unde era mașina.

Bujor Bogdan: Păi și ce, frate, v-o luat?

Randi: Da.

Bujor Bogdan: Păi și cu alea pe voi?

Randi: Păi îs în mașină.

Bujor Bogdan: Ha?

Randi: Îs în mașină.

Bujor Bogdan: Păi voi unde sunteți, la gardă, acuma?

Randi: Suntem aicia, la Gardă.

Bujor Bodan: Ai de capul nostru!”

Conversația dintre cei doi a continuat apoi cu planurile intervenției unei alte persoane, din exterior, care să ia din mașină explozibilul și armamentul. Bodan Bujor îl sfătuia pe Randi să nu îi lase pe oamenii legii să le percheziționeze mașina, pe motiv că nici acesta și nici Ciprian Rîpanu nu sunt proprietarii automobilului. Ulterior, liderul grupării le-a subliniat faptul că nu trebuie să scoată vreun cuvânt despre acțiunea și intențiile lor. „Nu vorbi nimic, exact cum am vorbit: 30 de zile, în p..a mea și dacă vă dă și oricât nu contează, nu vorbiți nimic!”, l-a îndemnat Bogdan Bujor pe Randi, cel care alături de Ciprian, ar fi trebuit să îi asasineze pe omul local de afaceri.

În prezent, cei patru membri ai grupării Bujor se află la Penitenciarul Timișoara. Aceștia nu au făcut recurs la decizia magistraților de a-i ține după gratii până la primul termen de judecată, care are loc pe data de 23 august.

Comments

  1. […] ȘI:  „NE-O TURNAT GARDA, FRATE! EȘTI NEBUN?!” Related Articles Share About Author Ioana […]