El e criminalul bătrânului de pe Aleea Galaţi!

Tribunalul Caraș-Severin a dispus arestarea prezentivă pentru 29 de zile a tânărului care în urmă cu o zi a înjunghiat mortal un bătrân de 77 de ani, chiar în locuinţa acestuia.

Tânărul Constantin Paier, în vârstă de 30 de ani, a fost adus la Tribunalul Caraș-Severin în jurul orei 15:00, unde s-a stabilit că acesta va rămâne arestat preventiv pentru 29 de zile. Criminalul nu şi-a justificat în vreun fel fapta, dar anumite surse au declarat pentru Express de Banat că nu jaful a stat la baza crimei. Inițial, mobilul uciderii bătrânului era jaful, mai exact, niște bijuterii, dar ulterior s-a conturat o nouă teorie. Bătrânul se cunoștea cu criminalul și se pare că i-ar fi propus acestuia să întrețină relații sexuale. Paier şi-ar fi ieşit din minţi şi, în urma altercației, bătrânul a fost înjunghiat de două ori, răni ce i-au provocat moartea. Cu toate acestea, apartamentul victimei a fost găsit răvășit, iar bijuteriile pe care le purta bătrânul nu s-au mai găsit asupra lui.

Bătrânul a fost descoperit de către fiica acestuia în cursul după-amiezii de ieri, în apartamentul său de pe Aleea Galați. Medicul legist, după o examinare sumară, a sesizat urme de violenţă în zona feţei şi gâtului  şi pete de culoare brun roșcate, însă la fața locului a fost găsit și un cuțit, arma crimei.