Drama tinerei gravide, Florentina Urziceanu

Prietena lui Bogan Bujor, cel despre care se spune că ar fi capul rețelei mafiote de la Reșița, este însărcinată în luna a treia. Florentina Urziceanu, viitoarea mămică, îndeplinea rolul de curier între membrii rețelei și îl ținea la curent pe iubitul său, cu toate noutățile din cazul celorlalți doi membri, reținuți săptămâna trecută: Randi Tokar și Ciprian Rîpanu.

Tânăra s-a prezentat și ea, ieri, în fața instanței, cu aceeași propunere, ca și ceilalți membri ai grupării infracționale, de arestare pentru 29 de zile. În boxa acuzaților, a stat nedespărțită de iubitul său, Bogdan, care o încuraja cu gesturi tandre. Acesta îi strângea mâna și îi șoptea la ureche. Mai mult decât atât, le-a declarat jurnaliștilor că Florentina nu are nicio implicare în acest dosar. „Suntem nevinovați cu toții. Nu înțeleg de ce ne-au reținut. Chiar și așa, înțeleg să mă țină pe mine aici, dar pe ea? Cu ce a greșit ea? E gravidă în luna a treia, are nevoie de odihnă”, a spus Bogdan Bujor, presupusul cap al rețelei infracționale. Spre surprinderea celor 5 acuzați, tânăra a fost lăsată de magistrați să plece acasă, însă are interdicția de a părăsi localitatea și a de nu se urca la volanul vreunei mașini. Bogdan Bujor, Randi Tokar , Ciprian Rîpanu și Sorin Șonea rămân în arestul poliției pentru 29 de zile, potrivit sentinței date ieri. Cu toții au atacat cu recurs decizia Tribunalului Caraș-Severin.

Care erau atribuțiile fetei
Florina Urziceanu, singura pe care instanța a lăsat-o să plece acasă și nu a reținut-o pentru 29 de zile, era mâna dreaptă a lui Bogdan Bujor, unul dintre liderii rețelei. Florina Urziceanu avea rolul menținerii contactului cu liderul Bujor Bogdan și transmiterea dispozițiilor acestuia către ceilalți membri ai rețelei. De asemenea, tânăra participa la pregătirea operațiunilor, prelua liderul grupului de la Băile Herculane și îl transporta la garsoniera din Reșița și chiar avea un rol important în pregătirea autoturismului cu numere false, care urma să fie folosit pentru pânda și asigurarea fugii de la locul asasinatului omului de afaceri local. Tot tânăra, asigurara suportul informativ.

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. Florina Urziceanu says:

    Domnisoara sau doamna Daria, vei fi nevoita sa dai explicatii pt acest articol.Nu ai tu cum sa sti ce rol avea cineva,daca participam sau nu la asa zisele operatiuni si nu esti in masura de a numi “drama” ceea ce li se intampla altora.Pacat!Nu sunteti jurnalisti…poate doar papusi dirijate de altii si oameni fara coloana vertebrala.