Rețeaua mafiotă, după gratii

Pe lângă Randi Tokar și Ciprian Rîpanu, alte trei persoane riscă să ajungă în arestul poliției, pentru constituire de grup organizat. Acestea sunt: Sorin Sonea, Bogdan Bujor și Florina Urziceanu. Cei trei au ajuns la instanță în urmă cu doar câteva momente.

UPDATE ORA 14.00
Singura persoană care este cercetată în stare de liberatate este Florentina Urziceanu, prietena lui Bogdan Bujor. Aceasta a primit mai multe interdicții, printre care și cea de a nu părăsi localitatea. În ce îi privește pe liderul grupării, Bogdan Bujor, Ciprian Rîpanu, Sorin Sonea și Randi Tokar, aceștia vor rămâne la arest pentru 29 de zile. Avocații acestora au declarat recurs la decizia instanței de judecată.

 

UPDATE 0RA 10.00
Cele trei persoane reținute ieri de procurorii DIICOT riscă să stea în arestul poliției pentru 29 de zile. Dacă omul de afaceri Dan Mândriloiu a fost lăsat aseară să plece acasă, administratorul Clubului Castilo, Sorin Sonea (FOTO), Bogdan Bujor, capul rețelei, și Florentina Urziceanu ar putea să mai stea la răcoare.

Magistrații le decid astăzi soarta. Dacă rolul lui Bogdan Bujor a fost bine stabilit în cadrul rețelei mafiote, ceilalți doi sunt suspectați că ar face parte din grupul infracțional care ar fi urmat să îl omoare pe omul de afaceri local.