Luna femeii, luna groazei pentru cărășeni. Cinci drame locale au șocat o țară întreagă!

explo 1000x200

Luna martie a adus un nor gri asupra județului Caraș-Severin. Începutul primăverii și sărbătoarea femeii au adus, în loc de flori și voie bună, un lanț de tragedii care au stupefiat o țară întreagă. Nenorocirile au curs una după alta, umbrind serios una dintre cele mai așteptate perioade ale anului.

Luna femeii, a mamei și a primăverii a început tragic în Caraș-Severin. Perioada mărțișorului a fost umbrită de dispariția unui copilaș de doar doi ani din localitatea Ocna de Fier. După două zile de căutări, copilașul a fost găsit mort pe un câmp la aproximativ trei kilometri de casă. Cazul micuțului a emoționat un județ întreg, mai ales că întreaga situație atârnă încă greu de un cui al incertitudinii. Asta, pentru că împrejurările în care băiețelul ar fi ajuns la o distanță atât de mare de casă sunt încă necunoscute și ridică semne mari de întrebare.

Ce a urmat? La doar două zile de la tragedie, un alt băiat, de doar 14 ani, s-a făcut și el dispărut din localitatea Dognecea, la doar 15 kilometri de locul unde și-a dat ultima suflare micuțul de doi ani. Incidentul a alertat într-o clipită întreaga zonă, iar eforturile organelor legii, care l-au căutat mai bine de 24 de ore, au dus la un deznodământ fericit. Băiatul care suferă de tulburări de comportament și autism a fost găsit la Doclin, în afara oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: UN BĂIAT DE 2 ANI, PIERDUT ÎNTR-O PĂDURE CĂRĂŞEANĂ

Lanțul nenorocirilor nu s-a rupt aici însă. Tragedia care a stupefiat sute de oameni s-a petrecut chiar de ziua mamei. Data de 8 martie s-a transformat din zi festivă în cinstea femeii și a mamelor în zi de doliu. O tânără voluntară de doar 15 ani din Caransebeș și-a pierdut viața într-o clipită într-un grav accident petrecut la Obreja. Alexandra se întorcea din Oțelu Roșu într-o mașină în care se mai aflau alți șase colegi de-ai săi. Elevii se întorceau de la o acțiune caritabilă în care au adus câte un zâmbet celor care aveau cea mai multă nevoie. Neatenția a făcut ca autoturismul condus de un băiat de 18 ani să se izbească frontal de un copac de pe marginea drumului. Tânăra voluntară a murit pe loc, în timp ce doi dintre prietenii săi au ajuns în stare deosebit de gravă la spital.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR! UN BĂRBAT A FOST DECAPITAT!

Nu au trecut zece zile de la tragedia din Obreja și județul a fost zguduit din nou din temelii de alt caz șocant. Un băiat de numai șase ani și-a dat ultima suflare într-un puț din Anina. După mai bine de 40 de minute în care medicii de la UPU au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-i salva viața, inima micuțului a reînceput să bată. Clipele i-au fost numărate însă, iar cea de-a doua șansă la viață s-a scurs în doar câteva ore.

CITEȘTE ȘI: UN AL DOILEA COPIL A DISPĂRUT LA 15 KILOMETRI DE OCNA DE FIER

Poate cea mai stupefiantă tragedie adusă de luna femeii a fost moartea biciclistului Walter Boden. Bărbatul de 60 de ani și-a pierdut viața în 23 martie, fiind victima unui groaznic accident petrecut la ieșirea din Bocșa. Un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a gonit nebunește, depășind un alt autoturism prin partea dreaptă. Manevra șoferului, interzisă prin lege, a dus la lovirea din plin a biciclistului aflat pe marginea drumului. Bărbatul a fost pur și simplu decapitat și împrăștiat pe șosea, în timp de tânărul din spatele volanului s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT RUTIER CU UN MORT ȘI ȘASE RĂNIȚI!

banner 970 x 250