Grav accident rutier cu un mort și șase răniți!

Un accident cumplit de circulaţie a avut loc aseară pe şoseaua ce leagă Oţelu Roşu de Caransebeş, în localitatea cărăşeană Obreja. O minoră şi-a pierdut viaţa, iar alţi şase tineri au ajuns în spital.

Un autoturism Logan MCV, cu şapte tineri voluntari a intrat frontal într-un pom de pe marginea drumului, după ce a derapat de pe partea carosabilă. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, maşina era condusă de un tânăr în vârstă de 18 ani şi totul s-a întâmplat din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, dar şi a lipsei de experienţă a şoferului. Acesta avea permisul de conducere de doar câteva luni.

Se pare că maşina în care se aflau tinerii aparţinea Episcopiei Caransebeşului. Adolescenţii se întorceau de la prima lor acțiune caritabilă la Oțelu Roșu, acolo unde au distribuit alimente primite ca donații de la diverse firme si persoane fizice, împreuna cu voluntarii din oraș. „Cele şapte persoane fac parte din cadrul unui centru de voluntariat şi se îndreptau spre Obreja când s-a petrecut accidentul. Înainte de asta au fost la o acţiune caritabilă, la Oţelu Roşu. Tinerii din autoturism au vârste cuprinse între 15 şi 18 ani”, spun poliţiştii. Drumul lor spre a întinde o mână de ajutor celor nevoiași s-a sfârșit tragic

În urma accidentului, Alexandra, fată de doar 15 ani care se afla în dreapta şoferului, a murit pe loc, iar o altă fată s-a zbătut între viaţă şi moarte la reanimare. Aceasta a fost transportată de urgență la Casa Austria din Timișoara. Restul pasagerilor sunt în stare stabilă la Spitalul Municipal din Caransebeș. Un singur băiat a fost transportat și el la Timișoara la cererea părinților, chiar dacă starea sa de sănătate nu prezintă niciun risc major.

„Au fost internați doi băieți și două fete. Un băiat a fost transportat la Spitalul din Timișoara, la cererea părinților, dar starea sa este bună. O singură fetiță a fost într-o stare mai gravă și s-a decis să fie trimisă încă de aseară la Timișoara, dar și starea sa este stabilă în momentul de față. Toți sunt bine, nu există niciun risc”, a explicat unul dintre medicii Secției de Chirurgie din cadrul Spitalului Municipal din Caransebeș.

Rămâi pe Express de Banat. Revenim cu amănunte despre tragicul eveniment

Foto: facebook.com

Comments

  1. Țuca Elena says:

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  2. Lucian Gabriel says:

    am cunoscuto pe alexandra si era o fata minunata
    nu inteleg de ce unele persoane mor asa de repede
    condoleante familiei