Pană: „E la îndemâna noastră să câştigăm!”

Metalul Reşiţa primeşte sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, vizita Gloriei Bistriţa, într-un meci foarte important, deoarece are implicaţii în lupta pentru play-off.  

Marian Pană şi-a asumat posibilitatea întoarcerii cu un rezultat negativ de la Piteşti, ceea ce s-a şi întâmplat, dar a odihnit mai mulţi jucători pentru partida cu bistriţenii. „Trebuie să ne canalizăm atenţia şi toate eforturile pentru meciul de sîmbătă, care a devenit foarte, foarte important ţinând cont şi de ce s-a întâmplat în etapa trecută. Eu sunt foarte optimist şi sper să ne regăsim, să câştigăm acest meci”, a spus tehnicianul după eşecul cu CS Mioveni.

Metalul nu are probleme de efectiv şi este gata să profite de absenţele pe care le are, în schimb, Gloria. „E poate cel mai important  meci. Au ceva absenţe, dar după o victorie cu 3-0 au moral bun. Au avut doi eliminaţi miercuri, alţi doi în etapa trecută, dar uneori factorul determinant este cel psihologic. Mă aştept la un meci greu, dar putem să-l câştigăm. E la îndemâna noastră să câştigăm jocul”, a mai spus Pană.

banner 970 x 250