Un al doilea copil a dispărut la 15 kilometri de Ocna de Fier

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri iau parte în momentul de față la amplele căutări ale copilului, în vârstă de doar 14 ani. 

UPDATE 08:29

Efortul organelor legii, care au căutat neîncetat începând de ieri după-masă, au dus la un deznodământ fericit de data aceasta. Copilul de 14 ani a fost găsit în dimineața acestei zile, în jurul orei 7:30. Băiatul a ajuns până în localitatea Doclin, în apropiere de orașul Bocșa.

Rămâi cu Express de Banat pentru detalii!

UPDATE 18:53

Martorii spun că oamenii legii sunt de câteva ore bune la fața locului și „scormonesc” în zona denumită „Vârâți”, care se află în apropierea școlii unde studiază copilul. „Colegii lui au spus că ar fi plecat de la școală să bea apă, dar nu s-a mai întors. Este nebunie aici, oamenii iau parte la căutări”, a spus o localnică din Dognecea.

„În după-amiaza zilei de 4 martie, orele 15.30, Postul de Poliţie Dognecea a fost sesizat de către o femeie, asistent maternal în cadrul Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin, cu privire la faptul că Peica Sorin, în vârstă de 14 ani, minor pe care îl are în plasament, a plecat la şcoală şi nu a revenit. Tânărul este cunoscut cu tulburări de comportament şi autism, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: Și-au ridicat copilul de la morgă. Cauzele decesului sunt încă neclare!

Deocamdată, oamenii legii nu iau în calcul o posibilă legătură între cele două cazuri, dar cert este că 100 de localnici, 40 de polițiști, 16 pompieri și 8 jandarmi cercetează zona. În acest moment, ar trebui să ajungă la fața locului și polițiștii de frontieră cu camerele de termoviziune.

promovare banner maxagro

„Sper să îl găsim pe copil într-un timp cât mai scurt, a adăugat Ancuța Cărbunaru.

Copilul este brunet, tuns scurt și are ochi căprui. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un trening de culoare neagră cu dungi albe pe lateral, cizme de piele negre, o geacă de fâş şi căciulă negre.

minor

CITEȘTE ȘI: Suspiciuni de omor în cazul copilului găsit mort!

Oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea acestuia  este rugat să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Reamintim că sâmbătă seară un minor de 2 ani a dispărut din fața casei și a fost găsit mort de autorități.

VIDEO/FOTO: Un băiat de 2 ani, pierdut într-o pădure cărăşeană

FOTO: IPJ Caraș-Severin la căutările din comuna Ocna de Fier

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/