Suspiciuni de omor în cazul copilului mort!

explo 1000x200

Dispariţia băiatului de doar doi ani din comuna cărăşeană Ocna de Fier le dă mari bătăi de cap anchetatorilor, hotărând astfel să se folosească şi de detectorul de minciuni.

UPDATE ora 17.35

În vreme ce părinţii copilului sunt audiaţi de poliţişti, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa se efectuează autopsia cadavrului. Aceasta ar putea elucida împrejurările în care şi-a pierdut viaţa băiatul de doi ani. Ipoteza care se conturează în momentul de faţă ar fi că micuţul a murit sâmbătă şi că, în cursul serii trecute, cadavrul lui a fost transportat şi aruncat în puţul în care a fost găsit pe parcursul zilei de azi. Aşa s-ar explica faptul că femeia care l-a găsit astăzi, la orele prânzului, nu l-a văzut şi ieri când a trecut în acelaşi loc.

morga morga

Anchetatorii investighează zgârieturile de pe mâinile bărbatului, asemănătoare cu cele găsite pe cadavrul copilului şi care ar proveni de la nişte mărăcini. Surse apropiate acestora susţin că micuţul ar fi putut fi ascuns iniţial în nişte mărăcini şi transportat ulterior în puţul respectiv. Toate aceste ipoteze sunt analizate la această oră de oamenii legii şi medicii legişti.

În cauză s-a constituit o echipă complexă condusă de procurorul criminalist care a efectuat cercetarea la faţa locului. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei de către medicul legist şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor în care a survenit decesul minorului“, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin

UPDATE ora 16.10

minor disparut ocna

Aici a fost găsit trupul copilului

Părinţii minorului de doi au fost luaţi de poliţiştii cărăşeni şi conduşi la sediul IPJ din Reşiţa pentru audieri. Din informaţiile primite de reporterii Express de Banat de la faţa locului, tatăl copilului are mai multe zgârieturi pe mâini, existând numeroase semne de întrebare cu privire la provenienţa acestora.

UPDATE ora 15.50

Potrivit informaţiilor de ultim moment, criminaliștii IPJ l-au găsit pe copil cu faţa în jos şi cu mai multe fire de iarbă în mână. Bătrâna care a găsit trupul minorului spune că a trecut şi ieri prin aceeaşi zonă, însă nu a văzut nimic suspect. Surse apropiate Express de Banat spun că oamenii legii au extins acum cercetarea, în acest caz fiind suspecte mai multe persoane.

UPDATE ora 14.25

Se pare că băiatul dispărut din comuna cărăşeană Ocna de Fier a fost găsit decedat într-un canal la aproximativ doi kilometri de locuinţă. Potrivit poliţiştilor, acesta pare să fi murit înecat într-un puţ părăsit de la fosta mină de fier.  Cercetările continuă în acest caz.

UPDATE ora 13.45

După zeci de ore de căutări, oamenii legii îşi ridică şi ei semne de întrebare vizavi de cazul impresionant al micuţului. Astfel, părinţii băiatului pierdut într-o pădure din Caraş-Severin au fost chemaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pentru a fi supuşi la testul poligraf. Asta, în condiţiile în care în caz nu mai există nicio noutate, iar cel mic este în continuare de negăsit.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, afirmaţiile tatălui nu sunt îndoielnice. Cel puţin asta arată rezultatul testului făcut de poliţişti cu poligraful. În ceea ce priveşte verificarea declaraţiilor femeii, oamenii legii au amânat momentul testării, întrucât emoţiile de moment ar putea altera rezultatul.

mama copil ranit ocna de fier 2mama copil rapit ocna de fier

Reporterii Express de Banat au stat de vorbă cu Florentina Bobic, mama copilului dispărut care, după expresia feţei, părea să nu fie foarte afectată de cele întâmplate.

Nu ştiu absolut nimic de copil. Încă se caută şi nu ştiu nimic. M-am rugat pentru el să fie găsit, e ceva normal, dar nu mai vreau să vorbesc, abia aştept să ajung acasă”, a declarat astăzi mama copilului. Întrebată cum se simt fraţii băiatului, aceasta a adăugat că „ei nu au de ce să se sperie pentru că au stat cu cel mic acasă”.

CITESTE SI:VIDEO/FOTO: Un băiat de 2 ani, pierdut într-o pădure cărăşeană. Autorităţile iau în calcul şi faptul că micuţul putea să fie atacat de animale!

Poliţiştii iau în calcul diverse ipoteze în cazul dispariţiei copilului. De exemplu, căutările din pădure par să fie inutile, în condiţiile în care este imposibil ca un copil de doi ani să ajungă singur în sălbăticie. În altă ordine de idei, probabilitatea ca cel mic să fi fost mâncat de animalele din pădure este exclusă, fiindcă nu a fost depistată nicio urmă de sânge a copilului.

Rămâi pe Express de Banat. Vom reveni cu detalii!

banner 970 x 250

Comments

  1. Miha says:

    Doamne fereste… Daca nu il doreau pe micut de ce nu l-au dat spre adoptie ? Oare chiar merita acest suflet nevinovat sa fie ucis chiar de cei care i-au dat viata ? Rusine sa le fie parintiilor, daca pot sa le spun asa! Sunt niste oameni cu grave probleme la mansarda ! Sincer imi pare foarte rau pt acest ingeras, era atat de frumos!

  2. korynna says:

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa aibe grija de sufletelu lui,era un pui de om nevinovat. Vinovatu va plati poate in fata legi,dar si in fata lui dumnezeu. Odihnestete in pace suflet mic si drag.

  3. ramboo says:

    durerea mamei mda io nu crd ca iei nu stiau de ala mik si pana la urma cum sa mearga un copil de 2 ani prin padure 3 km ???? politia aia asa proasta poate sa fie