Resturile de la Aquaris, pe masa „sclavilor” de la VeloCity!

explo 1000x200

Declarațiile disperate ale angajaților intrați în grevă săptămâna trecută dau la o parte cortina și scot în lumină aspecte mai puțin cunoscute despre condițiile de la fabrica de biciclete. Oamenii sunt disperați și susțin că munca la VeloCity îi va duce pe patul de spital.

Chiar dacă zeci de oameni au ajuns la capătul puterilor muncind în cadrul societății mânuite de Chebuțiu, conducerea VeloCity se ascunde de asumarea unei responsabilități. Oamenii revoltați întind mâinile, brăzdate cu urme vizibile de oboseală, pentru a fi plătiți corect pentru munca pe care o depun. Declarațiile acestora sunt scandaloase și scot la lumină tirania pe care se bazează situația din cadrul instituției.

După ce că salariile sunt sub limita admisă pentru un trai decent, se pare că deciziile luate la nivelul instituției ar fi vrut să taie de la gurile angajaților și bonurile de masă primite lunar. „Ghidonul” de la conducerea VeloCity s-ar fi gândit, susțin angajații, că o soluție optimă pentru societate ar fi înlocuirea acestor bonuri cu o porție zilnică de mâncare pentru fiecare angajat în parte.

Cel mai scandalos aspect al acestei decizii este faptul că, spun oamenii, conducerea ar fi avut de gând să aducă pentru porțiile zilnice mâncarea rămasă de la hotelul de lux Aquaris din Văliug, deținut de Chebuțiu.

CITEȘTE ȘI: PROTEST ÎN CENTRU: ,,DE LA HOȚUL DE CHEBUȚIU A ÎNCEPUT TOTUL!” (FOTO/VIDEO)

Au vrut să ne scoată bonurile de masă, dar nu le-a ieșit. Vroiau să ne aducă resturile de la hotelul lui Chebuțiu de la Văliug sub pretextul că e mai bun sistemul acesta, să ne dea ei de mâncare în loc de bonuri. Dar ei nu se gândesc că noi din bonurile astea luăm de mâncare și pentru cei de acasă, nu doar pentru noi”, a declarat unul dintre angajații revoltați.

Acuzele aduse la adresa deciziilor pe care societatea ar fi vrut să le impună sunt susținute de toți cei care au decis săptămâna trecută să intre în grevă pentru a le fi respectate drepturile. „Ne-am îmbolnăvit muncind aici. Dacă întrebați la serviciul de ambulanță ce instituție a făcut cele mai multe apeluri pentru că angajații pică din picioare, VeloCity ar fi pe primul loc. Cum am fi putut să trăim dacă am fi mâncat numai resturile pe care voiau ei să ni le dea?”, a adăugat un alt angajat.

Redactorii Express de Banat i-au contactat pe reprezentanții VeloCity pentru a afla un punct de vedere cu privire la acuzele pe care le-au adus angajații. Aceștia au negat afirmațiile existente, refuzând să comenteze mai multe pe această temă. Nu a existat o inițiativă de a înlocui bonurile de masă cu porții zilnice. Nu comentăm aspectele citate de dumneavoastră. Precizăm, în schimb, că niciunul din angajații companiei nu se află în grevă”, a explicat Walter Fleck, purtătorul de cuvânt al firmelor lui Adrian Chebuțiu.

CITEȘTE ȘI: ANGAJAȚII VELOCITY, PORNIȚI SĂ-ȘI FACĂ DREPTATE!

banner 970 x 250