Judecătoarea Telbis, soția celui mai mare șpăgar dovedit din Caraș-Severin, nu suflă o vorbă! Averea uriașă, sub sechestru!

A refuzat să dea declarații despre modul în care a dobândit împreună cu soțul ei o avere uriașă, dar nici nu vrea să audă de sechestrul cerut de procuror!

Doctorul Sebastian Telbis a luat șpagă de la sute de oameni într-o singură lună, lucru certificat de o sentință de condamnare definitivă și irevocabilă, dar procurorii au motive serioase să creadă că averea fabuloasă a acestuia a fost ridicată în urma unei activități infracționale întinse pe ani de zile. Nu degeaba în prezent este judecat pentru infracțiunea de spălare de bani! Soția sa, judecătoarea Tribunalului Caraș-Severin, Luminița Telbis, ieșită la pensie imediat după ce mascații i-au luat pe sus soțul șpăgar, a fost oarecum părtașă la încercarea de a ascunde adevărata dimensiune a averii familiei. Cel puțin așa arată procurorii. E suficient de menționat în acest sens faptul că magistratul a trecut în declarația sa de avere doar o parte infimă din proprietățile familiei. Și, tot în scopul de a ascunde faptul că au o mulțime de apartamente, case, garaje sau terenuri, unele dintre acestea au fost trecute pe numele fiicei lor, Laura Andreea Telbis, studentă și în ziua de astăzi.

CITEŞTE ŞI: Puşcărie şi confiscare extinsă pentru doctorul Telbis! Rămâne cu o avere fabuloasă!

2.000 de ,,bolnavi” s-au însănătoșit peste noapte după ce doctorii șpăgari au fost scoși din schemă!

SENTINŢĂ DEFINITIVĂ: Cel mai mare şpăgar dovedit din Caraş-Severin se duce în puşcărie!

La cel mai recent termen de judecată de la Tribunalul Caraș-Severin, la care medicul condamnat pentru luare de mită nu a mai fost adus din penitenciar, deoarece nu vrea să piardă zile de muncă și să întârzie astfel eliberarea sa de după gratii, au fost citate în calitate de martori soția și fiica sa. Aflată de data aceasta în sala de judecată într-o altă postură decât cea de magistrat, Luminița Telbis s-a prevalat de articolul de lege care prevede dreptul refuzului la a da declarații atunci când e vorba despre legături de familie între martor și inculpat.

Și totuși, fosta judecătoare a vorbit despre averea uriașă a familiei, atunci când reprezentantul Ministerului Public a solicitat instanței îndreptarea unei erori, în sensul că, atunci când e vorba despre o infracțiune de spălare de bani este obligatorie instituirea măsurii preventive a sechestrului asigurator. Care nu fusese dispusă în cauză până acum. Chiar dacă are doar calitate de martor în proces, Luminiței Telbis i s-a dat posibilitatea să își exprime poziția cu privire la solicitarea procurorului. „Mi se pare cam inoportună din moment ce nu le-am înstrăinat, nu am divorțat, nu am făcut nu știu ce operațiuni cu ele și nici nu intenționăm să le înstrăinăm. Consider că este cam tardivă măsura luată acum”, a replicat Luminița Telbis. „Nu sunt de acord cu sechestrul!”, a spus fiica judecătoarei. Dorințele și aprecierile lor contează însă mai puțin, legea fiind foarte clară!

CITEȘTE ȘI:

Senatorul Secăşan şi doctorul Telbis, condamnați definitiv în dosarul pensiilor acordate pe şpagă!

„Penalul” doctor Telbis, judecat pentru spălarea banilor din sutele de şpăgi primite!

Șpăgarul Telbis a făcut avere pe vremea embargoului la sârbi și din bișniță cu mașini aduse din Germania!

Avere fabuloasă ținută ascunsă de judecătoarea Luminița Telbis!

Soții Telbis și-au folosit fiica pentru a ascunde averea fabuloasă construită din șpagă!

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru mărturia uluitoare făcută de Laura Andreea Telbis în fața instanței!