Judecătorul Maldea a mai primit 30 de zile de arest preventiv!

Fostul magistrat al Tribunalului Caraș-Severin acuzat de procurorii de la Combaterea Crimei Organizate că a aderat la grupul infracțional organizat condus de lichidatorul judiciar Ion Tudor nu scapă de după gratii chiar dacă a renunțat la roba de judecător. Și, mai nou, la soție, de care divorțează!

Ajuns în arest preventiv imediat ce Consiliul Superior al Magistraturii a avizat propunerea Ministerului Public de luare față de acesta a măsurii preventive privative de libertate, Nicușor Maldea continuă să-și susțină nevinovăția, dar și să stea după gratii. Asta,  după ce Curtea de Apel București a admis propunerea formulată de Structura Centrală a DIICOT și a dispus prelungirea duratei măsurii arestării preventive a inculpatului Maldea pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.12.2015 până la data de 12.01.2016 inclusiv. Aceeași soluție a fost dată și în cazul lichidatorului Ion Tudor. Ambii au atacat soluția la Înalta Curte de Casație și Justiție.

CITEȘTE ȘI:  „Atenții” de Paști și Crăciun pentru judecătorul Maldea! A recunoscut chiar el!

Judecătorul Maldea a demisionat, dar rămâne tot în cătușe! A sprijinit un grup infracțional care a dat tunuri de milioane de euro!

Sentințe strâmbe pentru sprijinirea mafiei imobiliare! Dosarele judecătorului Maldea, dosite și soluționate cu rea-credință!