Trafic cu droguri și arest preventiv. DIICOT a confiscat 10 kilograme de canabis!

Piața drogurilor din Caransebeș pare că este încă în floare, în ciuda deselor acțiuni ale ofițerilor DIICOT. De această dată însă, operațiunile ilegale s-au întins până la Ploiești. Patru persoane sunt arestate preventiv.

Ampla acțiune a polițiștilor a început de la Ploiești, acolo unde pe data de 4 decembrie procurorii DIICOT au prins în flagrant un bărbat, care avea asupra sa 5 kilograme de droguri, mai exact, de cannabis. Ulterior, în aceeaşi cauză au fost efectuate șase percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, una dintre acestea desfășurându-se la Caransebeș.

„La activităţi au participat şi polițişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, Poliţia oraşului Oţelu Roşu şi jandarmi. În urma percheziţiilor, au fost ridicate alte 5 kg. de canabis”, potrivit surselor oficiale ale IPJ.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi procurat droguri de risc, pe care ulterior le-ar fi transportat şi comercializat. În urma administrării probatoriului, patru persoane au fost reţinute, fiind prezentate ulterior Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.