Jafuri armate după scenarii de Hollywood. Tâlharilor li s-a pierdut urma!

Reşiţenii au fost în ultimii ani martorii unor adevărate scene desprinse parcă din filmele americane. Interesant este că, până la această oră, tâlharii care au fugit cu sume uriaşe sub ameninţarea armelor de foc sunt încă neidentificaţi!

Mai multe jafuri armate comise pe străzile Reşiţei, unele ziua în amiaza mare, au şocat opinia publică şi au creat o stare de temere mai ales după ce infractorii au reuşit să scape, cel puţin deocamdată, de oamenii legii. În 30 noiembrie 2009, spre exemplu, doi bărbaţi îmbrăcaţi în costume de motociclişti au intrat în sucursala Raiffeisen din Govândari şi după ce au ameninţat personalul cu două pistoale s-au făcut nevăzuţi în şaua motocicletei. Cu vreo 5.000 de euro, bani care se aflau la acea oră pe masa ghişeului. Câteva luni mai târziu, în februarie 2010, Sediul Bingo Metropolis din acelaşi cartier a fost jefuit tot de două persoane înarmate cu un cuţit şi un pistol de jucărie. Indivizii mascaţi au fugit cu 80.000 de lei. În aprilie 2012, un individ a atacat maşina cu încasări a firmei  C+C. A ameninţat şoferul cu un pistol, a sustras punga în care se aflau încasările magazinelor din ziua respectivă şi pentru a scăpa neurmărit a tras un foc de armă în parbriz. A întins-o cu aproape un miliard de lei! Tot în 2012, în decembrie, paznicul unei săli de jocuri a fost abandonat într-o baltă de sânge de tâlharii care au reuşit să dispară cu 1.700 de lei. Toate aceste tâlhării au ceva în comun: autorii sunt încă neidentificaţi!

CITEȘTE ȘI: 

NEWS ALERT Jaf armat în cartierul Govândari. O persoană a leșinat, iar hoții au fugit cu banii (Galerie foto)

UPDATE Autorul jafului armat de aseară este liber şi la această oră! A furat aproape un miliard!

Bătut cu bestialitate pentru 1.700 de lei!

Despre toate acestea am discutat cu actualul şef al Poliţiei din Caraş-Severin. „Vorbim aici de cazuri complexe ce au avut loc în perioada anilor 2009 – 2012 pe raza municipiului Reşiţa. Toate aceste cazuri au fost înregistrate încă de la început în dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Sunt cazuri complexe ce au fost şi sunt în atenţia noastră. Există cercuri de suspecţi şi se desfăşoară activităţi în toate aceste cazuri, pe care, aşa cum ştiţi şi dvs., nu le putem da publicităţii, având în vedere că aceste dosare sunt încă în lucru. Încă de la comiterea acestora au fost constituite echipe de cercetare complexe conduse de procurori de caz, care şi în prezent supraveghează cercetările”, a declarat comisarul-şef Viorel Avram pentru expressdebanat.ro.

Comments

 1. IOn says:

  Politie de tot cacatul, in loc sa se ocupe de treburi serios cum ar fi aceste jafuri, ei in schimb se iau de tine pe strada ca ce faci la ora 1 noapte sau ca eu mai stiu ce motiv. Astia fac numa exces de zel.

 2. iON says:

  Eu, noaptea la unu, când nebunii trag cu tunu, mereu caftesc până îi las lat pe cei cu numele de ION!!! Până acum poliţia nu m-a prins decât de 129 de ori!

 3. ^^^^^^uiteunprost^^^^^ says:

  esti un dobitoc

 4. bts says:

  Ziarist de cacao….informeazã-te prima datã si dupã aia scrie la gazetã! Dacã vrei sã știi,tâlharii de la sediul Bingo au fost prinsi de câțiva ani buni,au și ispãșit pedeapsa unii dintre ei,așa cã numai scrie tâmpenii.

 5. je says:

  cum dumnezeu sa nu avem hoti an judet pai cine il conduce nu un hot sa fim seriosi toata lumea fura dar la un alt nivel

 6. tirimba says:

  Hotii de la Bingo nu au fost prinsi,bts,informeaza-te mai exact,baietii care trebuiau sa prinda hotii sint meseriasi,nu au prins nici unul !…..

 7. bts says:

  Nu stiu de ce acest “ziarist” penibil doreste sa se faca de cacao cu orice pret. Scrie comentarii sub diverse pseudonime,dar tot tampenii scrie.
  PS.- Talharii de la bingo au fost demult prinsi si condamnati,unii au si ispasit pedeapsa aplicata.