Directorul Isac aranjează întâlniri pentru satisfacere rapidă!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin continuă seria acţiunilor care vor lăsa, mai mult ca sigur, judeţul fără şomeri! Cifrele prezentate de directorul Caius Isac nu lasă loc de vreun dubiu.  

Instituţia condusă de Isac organizează la Reșița, mai exact în holul Universității ,,Eftimie Murgu”, în data de 24 aprilie, începând cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă. Până la data anunţării bursei, ziua de 8 aprilie, AJOFM a identificat un număr de 22 locuri de muncă vacante oferite de către cinci angajatori, în următoarele meserii: confecționer îmbrăcăminte, asistent relații cu publicul, ospătar, bucătar, ajutor bucătar, femeie de serviciu și muncitor necalificat în confecții. Până la ora deschiderii bursei lucrurile se pot schimba însă spectaculos. Mai ales după ce directorul instituţiei a explicat în detaliu care sunt scopurile acestor acţiuni bine gândite.

,,Această măsură activă de combatere a şomajului, care va fi mereu în atenţia Agenţiei, este destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă. Prin organizarea acestei burse, AJOFM Caraş-Severin urmăreşte atât realizarea unei întâlniri directe, într-un cadru organizat, a agenţilor economici cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi satisfacerea rapidă a cererii şi ofertei de forţă de muncă şi creşterea şanselor de ocupare a şomerilor”, a transmis directorul Caius Isac printr-un comunicat de presă.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel. 0255/212380) sau la sediile agenţiilor locale şi ale punctelor de lucru din Anina (tel. 0255/241317), Băile Herculane (tel. 0255/560484), Bocşa (tel. 0255/555900) , Bozovici (tel. 0255/242600), Caransebeş (tel. 0255/516323), Moldova Nouă (tel. 0255/541069), Oraviţa (tel. 0255/571598) şi Oţelu Roşu (tel. 0255/533046). Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită. Mai trebuie spus că, în cazul în care vor exista solicitări ale agenţilor economici, astfel de burse poate fi organizate în toate cele nouă localităţi în care Agenţia dispune de puncte de lucru.

Comments

  1. someru' lu' mihai says:

    Chemati-l neaparat si pe cel in cauza, sa vada si sa auda cu organele lui proprii, ce este cu aceasta “puzderie” de locuri de munca in orasul nostru.(oare, mai este si al nostru?)Iar o s-o dea cu “cei dinaintea mea, judetul nu vrea,ne-au neglijat”, etc., etc, bla-bla.