Aproape 500 de șoferi, amendați cu 100.000 de lei pentru haosul din trafic!

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au desfăşurat acţiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice în perioada Sărbătorilor Pascale, astfel încât pe raza judeţului nu au fost înregistrate incidente majore de natură să afecteze liniştea şi ordinea publică.

Echipajele de poliţie au desfăşurat zilnic misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, fiind la datorie peste 400 de poliţişti. Pe linie de investigare a criminalităţii economice au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale şi înregistrate 3 dosare penale pentru infracţiunea de evaziune fiscală. Tot pe această linie au fost confiscate şi bunuri de peste 9.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat zilnic cu aparatele de supraveghere video şi au aplicat 597 de amenzi, a căror valoare se ridică la peste 98.000 de lei. Dintre acestea, 421 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi 9 pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare.

De vineri şi până luni au fost reţinute 22 de permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.