Bătut cu bestialitate pentru 1.700 de lei!

Persoane rămase deocamdată neidentificate au intrat aseară peste paznicul localului Incontro din zona Victoria şi după ce l-au bătut până şi-a pierdut cunoştinţa au plecat cu toate încasările.

UPDATE ora 13:00:  Se conturează noi teorii în jurul tâlhăriei de aseară. Unele voci susțin că paznicul barului  ar fi băut împreună cu autorul sau autorii faptei în incinta barului, iar din cauza alcoolului, s-ar fi iscat o ceartă între aceștia. După ce agresorii l-au bătut pe bărbat, au sustras din casă 1.700 de lei tocmai ca totul să pară o tâlhărie,  încasările fiind de fapt mai mari de atât.

UPADATE ora 12:45: Paznicul, Constantin Bumbac, un bărbat de peste 70 de ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Reşiţa după ce a zăcut mai multe ore în stare de inconştienţă pe podeaua barului cu păcănele Incontro. Tâlhăria s-ar fi produs undeva în jurul orelor 2.00. Acesta ar fi ieşit din bar pentru a mătura trotuarul, moment în care a fost lovit violent în faţă. Dovadă este balta de sânge de la intrarea în bar. Apoi a fost târât înăuntru, unde a fost supus mai multor lovituri cu corpuri contondente. Urmele de sânge de pe pereţi sugerează că bărbatul a fost victima unor agresiuni greu de imaginat. După ce l-au văzut căzut inconştient, într-o imensă baltă de sânge, agresorii au luat banii din casă, undeva în jurul a 1.700 de lei, şi au fugit. Paznicul a reuşit să se târască până la uşă, s-a închis înăuntru şi a fost găsit întins pe jos de membrii familiei. Nu i-a recunoscut însă şi, în stare de joc fiind, îi confunda cu agresorii. După apelul la 112, a fost transportat la spital, cu multiple fracturi şi contuzii.

Poliţiştii sunt acum în căutarea agresorilor.

 

Vom reveni cu amănunte!