ȘOCANT: A fost mutilată și dată la câini!

În prima zi de Crăciun, o bătrână de peste 70 de ani a fost spintecată în propria casă de un bărbat din anturajul ei. Deși autorul a dat drumul la câini în casă în așa fel încât totul să  indice că bătrâna a fost sfârtecată de animale, fapta a ieșit la iveală.

UPDATE ora 15:00: Se pare că autorul crimei îngrozitoare de la Bocșa este cunoscut sub numele de Sandokan și este de loc din Ocna de Fier. Vecinii bătrânei povestesc că aceasta era despicată și câinii erau înăuntru atunci când a fost descoperită.

UPDATE ora 13:00

O bătrână de 71 de ani din Bocșa a fost găsită în casă moartă de către o fetiță, rudă cu aceasta. Imaginea victimei era una desprinsă parcă din filmele horror, dat fiind faptul că autorul crimei i-a retezat sânii și i-a spintecat stomacul, ca apoi să o lase pradă unor câini.

Se pare că totul a început ieri seara, când bătrâna împreună cu un bărbat de peste 50 de ani, cunoștință veche din anturajul femeii, au stat la un pahar cu alcool. Bărbatul susține că bătrâna îi datora 100 de euro și refuza să îi înapoieze, moment în care a decis să o omoare. După ce i-a tăiat cu cuțitul sânii și stomacul, i-a împrăștiat intestinele prin cameră și a dat drumul în casă la niște câini care să devoreze trupul bătrânei, în încercarea de a mușamaliza totul.

Din surse neoficiale s-a aflat că bărbatul a fost reținut într-o altă localitate la aproximativ o oră de la descoperirea corpului victimei. Urmează să se stabilească dacă a fost omor sau loviturile i-au cauzat moartea.

Rămâneți pe Express de Banat! Revenim cu amănunte!

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Scarboasa descriere a unei crime abominale! Luati exemplu de la comunicatul Politiei Judetene…