Spaniolii caută căpșunari!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin organizează o selecție pentru lucrători în agricultură în Spania. Astfel că, peste 1200 de posturi vor fi puse la dispoziția celor care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Acțiunea de selecție va avea loc în luna ianuarie 2013, la Craiova. Sunt oferite aproape 1.200 de posturi pentru recoltarea de căpșuni: 1000 pentru femei și 198 pentru bărbați.

“Persoanele interesate să participe la această selecție trebuie să se înregistreze în evidențele Compartimentului Euroes din cadrul AJOFM Caraș-Severin până cel târziu în data de 4 ianuarie 2013”, a declarat Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al instituției.

Actele necesare înregistrării sunt:

Copie B.I/ C>I sau Copie pașaport cu valabilitate de minim șase luni

Adverință de la medicul de familie, cu mențiunea apt pentru muncă

CV model Europass într-o limbă de circulație internațională

promovare banner maxagro

Cazierul judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale

Două poze tip pașaport

Copie carte de muncă

Copie certificat de absolvire

Dosar plic

Sunt solicitate persoane cu condiție fizică bună pentru munca la câmp. Printre cerințe nu se regăsește experiența, dar munca anterioară într-o fermă constituie un avantaj. Durata contractelor este de aproximativ trei luni, iar timpul de lucru este 39 de ore pe săptămână. Transportul către locul de muncă este cu autocarul, costul unui drum fiind decontat de angajator.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/