Studii pentru alimentarea cu apă

Primăria Municipiului Reşiţa a efectuat numeroase demersuri pentru a cuprinde cartierele Moniom, Doman, Secu şi Cuptoare în aplicaţia pentru Fondul de Coeziune, atât în ceea ce priveşte alimentarea cu apă, cât şi canalizarea menajeră.

Până în prezent, cartierele menţionate nu au fost cuprinse în documentaţia pentru obţinerea finanţării necesare. „Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a urgenta remedierea situaţiei, administraţia publică locală a întocmit, din fonduri proprii, studii de fezabilitate pe care le-a depus, în vara acestui an, la Ministerul Mediului şi Pădurilor, dar şi la Administraţia Fondului pentru Mediu”, a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Pakatos says:

    Daria,cred ca n-ai fost deloc acaparata de Campania Electorala din vara ca sa-l auzi pe sefu’ tau Mihai Stepanescu ce minciuni le indruga locuitorilor din Moniom,Secu,Cuptoare,Doman…:))…cum crezi ca a castigat primaria Resita sefutzul tau?Nu mintind oamenii ca le face si le drege?Asa ca vezi ce prostii scrii,ca poate te da afara…:))