NEWS ALERT Jaf armat în cartierul Govândari. O persoană a leșinat, iar hoții au fugit cu banii (Galerie foto)

În urmă cu doar câteva momente, o mașina „C+C”, care aduna încasările de la magazinele din oraș a fost atacată cu un pistol de persoane necunoscute. În matizul de firmă se aflau două persoane. Una coborâse să ia banii din magazin, iar cea de a doua aștepta în mașină.

UPDATE 23.54 Angajatul a dat declarație la poliție
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, angajatul „C+C” a fost audiat la sediul poliției aproape o oră. „În jurul orei 21.00, V. Marius, de 25 de ani, se afla în mașina care staționa, iar colegul său ridica sumele de bani colectate la magazinul de pe Bulevardul Republicii. O persoană necunoscută și mascată a deschis portiera dreapta față a mașinii. Cu o mână l-a amenințat cu arma, iar cu cealaltă a sustras o pungă în care se aflau sume de bani. Când a plecat, a tras un foc de armă în geamul mașinii”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie și urmează să îl identifice pe autor, însă ancheta va fi îngreunată, din cauză că angajatul nu a putut să dea niciun detaliu despre tâlhar.

În ce-l privește pe reprezentantul magazinului, acesta a declarat că angajații vor analiza pagubele și vor preciza ulterior ce sumă de bani a fost furată.

UPDATE ORA 23.12 Tâlhărie cu focuri de armă
Evenimentul s-a petrecut în timp ce unul dintre angajați se afla în magazin să ridice banii. Martorii de la fața locului confirmă faptul că atacatorul avea asupra sa un pistol, pe care l-a și folosit. De altfel, acesta a spart geamul matizului de la ușa șoferului, moment în care angajatul “C+C” a leșinat, pentru că i s-a făcut rău. Administratorul societății reșițene, aflat la fața locului, spune că la această oră, angajatul său este la sediul poliției unde este audiat.

Tot acesta mai spune că în trecut a mai existat o tentativă de a jefui angajații socității care colectau sumele de bani încasate peste zi. Deocamdată, nu este exclusă nici varianta unei posibile înscenări. „Polițiștii sunt la fața locului și încearcă să afle cu exactitate ceea ce s-a întâmplat”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Revenim cu amănunte!