Interzis pe stadioane pentru violență, şeful galeriei Metalului driblează sentința instanței!

Marcel Guşcă, liderul Guardiei Rosso-Nera, nu are voie să mai calce pe vreun stadion de fotbal timp de un an din cauza unui scandal regizat într-o oarecare măsură.

Şeful galeriei din Valea Domanului a pierdut definitiv şi irevocabil procesul cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, deşi instanţa de fond îi anulase sancţiunea aplicată la Legea 4, aceea de interdicţie pe stadioane pe o perioadă de un an.

Lui Guşcă i se trage, culmea, de la un scandal provocat de un angajat al clubului reşiţean, care între timp i-a devenit coleg. „Miercuri, 06 noiembrie 2013, în urma desfăşurării competiţiei sportive dintre CSM Metalul Reșița şi FC U Craiova, jandarmii cărăşeni au sancţionat contravenţional doi membri din galeria gazdă. În urma incidentului din tribuna arenei sportive, înaintea începerii meciului de fotbal, forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru aplanarea conflictului dintre cei doi membri ai galeriei care s-au îmbrâncit şi şi-au adresat expresii jignitoare. Numitul M.G. (n.r. – Manuel Grigore), în vârstă de 41 ani,  a fost sancţionat contravenţional de jandarmi  pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, iar numitul G.M.S (n.r. – Guşcă Marcel Silviu), în vârstă de 42 ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru provocare ori participarea efectivă la scandal în incinta arenei sportive. Celui din urmă i-a fost aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară cu interzicerea accesului în arenele sportive timp de un an”, preciza la acea vreme Jandarmeria.

În meciul cu jandarmii, Guşcă a marcat primul!

Guşcă a contestat sancţiunea la Judecătoria Reşiţa şi a avut câştig de cauză. După câteva meciuri urmărite de după gard, liderul galeriei Metalului şi-a câştigat prin sentinţa din 12 mai 2014 dreptul de a reveni în arenă. Asta, până la finele săptămânii trecute. Inspectoratul de Jandarmi a atacat decizia Judecătoriei Reşiţa cu apel. „A fost admis apelul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin. Tribunalul Caraş-Severin a schimbat în tot sentinţa apelată, în sensul că a respins plângerea contravenţională”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Cu alte cuvinte, Guşcă spune din nou adio peluzei.

Nu mai e şef de galerie! E paznic!

Şeful galeriei reşiţene încearcă să dribleze sentinţa definitivă şi irevocabilă a Tribunalului Caraş-Severin. Jonglează cu legea în sprijinul lui şi angajaţii CSM Şcolar Reşiţa. „De câteva zile lucrez la stadion, ca paznic. Nu cred că mi se poate îngrădi dreptul la muncă. Dacă voi fi pontat la muncă în zilele în care sunt meciuri ale echipei, ce să fac?! E clar că nu mă voi afla în galerie, dar nu văd cum mi se poate interzice dreptul în incinta stadionului atât timp cât eu acolo lucrez”, a explicat Guşcă pentru expressdebanat.ro.

Grigore a dat-o cotită! Nu i-a ieşit!

Liderul GRN nu poate înţelege decizia Tribunalului Caraş-Severin, atât timp cât reclamantul său, Manuel Grigore, s-a sucit. „A venit în sala de judecată şi a spus că nu a fost vorba despre niciun scandal, că a fost ceva minor, că nu avem nimic de împărţit. Am dus instanţei şi o mulţime de caracterizări, de la ziarişti, de la conducători de club, de la o mulţime de oameni care mă cunosc ca şef de galerie. Degeaba!”, a mai spus Guşcă.

Faptul că Marcel Guşcă nu mai are voie la meciurile Metalului este, cu siguranţă, o pierdere pentru echipă şi pentru spectacolul din tribune. Cei care se ocupă însă de activitatea fotbalistică din Valea Domanului şi-au dat din nou, nepermis, cu stângul în dreptul. Păi dacă „Mircea Chivu” are nevoie de paznic, nu se găsea oare cineva care să nu aibă interdicţie pe stadioane din cauza violenţei?!

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Jandarmii din Caraş-Severin abuzează de uniforma statului şi sunt penibili în arenele sportive!

După suporteri,se interzic ziariştii, seminţele şi amintirile! (VIDEO)

Scandalul din tribună se mută la tribunal!

Liderul suporterilor din Valea Domanului, interzis pe orice stadion

SCANDAL între preşedintele Gurgu şi şeful galeriei

Comments

  1. suporter says:

    foarte bine. poate asa casca ochii si marele ultras.a ingenuncheat in fata stapanului care l/a umilit si lasat fara loc de munca. a pupat mana, cred ca si dosuri si acum si/a luat iar teapa. mai bine se duce la garliste. sergiu, noul lider al galeriei!!!! cu segiu sef de galerie, in valea domanului numai veselie!

  2. galerie says:

    ba, mai lasatima ba cu gusca asta. l-ati facut erou, si el e doar un bou. ce dracu tot scrieti de el? ii dati atata atentie lu unu ca asta? probabil ca lu stanciu ii e frica de el de scrie si acum dupa ce la injurat si la facut in toate felurile. sunteti praf! la parnaie cu derbedeul!

  3. silviu says:

    stanciule tu faci articolul si tot tu lasi coment? nu te mai da din galerie, pentru ca cei din galerie isi arata solidaritatea pe profilul lui de fb.trece anul si gusca va reveni din nou in primul rand.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/