Liderul suporterilor din Valea Domanului, interzis pe orice stadion

Marcel Guşcă, omul care conduce Guardia Rosso-Nera încă de la înfiiţarea ei, din 1996, nu mai are voie să intre pe vreun stadion de fotbal timp de un an.

Reşiţa are, după foarte mulţi ani, o echipă în eşalonul secund şi nu se descurcă deloc rău. Miercuri a învins FC Universitatea Craiova şi sâmbătă merge să bată la ea acasă Bătrâna Doamnă, o altă echipă de mare tradiţie a fotbalului românesc. Cu toate acestea, în Valea Domanului nu e linişte nici măcar acum, iar adevăratul scandal abia începe. Şi asta, pentru că şeful galeriei nu mai are voie pe arenele sportive. Aşa a hotărât Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin. „Miercuri, 06 noiembrie a.c., în urma desfăşurării competiţiei sportive dintre CSM Metalul Resita şi FC „U” Craiova, jandarmii cărăşeni au sancţionat contravenţional doi membri din galeria gazdă. În urma incidentului din tribuna arenei sportive, înaintea începerii meciului de fotbal, forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru aplanarea conflictului dintre cei doi membri ai galeriei care s-au îmbrâncit şi şi-au adresat expresii jignitoare. Numitul M.G. (n.r. – Manuel Grigore), în vârstă de 41 ani,  a fost sancţionat contravenţional de jandarmi  pentru adresarea de cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, iar numitul G.M.S (n.r. – Guşcă Marcel Silviu), în vârstă de 42 ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, pentru provocare ori participarea efectivă la scandal în incinta arenei sportive. Celui din urmă i-a fost aplicată şi sancţiunea contravenţională complementară cu interzicerea accesului în arenele sportive timp de un an”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei.

Situaţia e mai mult decât penibilă, decizia Jandarmeriei ridică o sumedenie de semne de întrebare, iar Marcel Guşcă şi Manuel Grigore ar fi trebuit să-şi vadă fiecare de galeriile lor. Nu de alta, dar toată lumea are de pierdut şi e păcat ca rezultatele din teren să fie umbrite de această mascaradă.

Comments

  1. so2388 says:

    comunicat primarie