Derby important, dar nu decisiv!

FC Caransebeş şi FC Hunedoara se întâlnesc astăzi, de la ora 14, pe stadionul de la Balta Sărată, în derbiul campionatului Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a.

Aflate la egalitate de puncte la finele turului, cele două formaţii par să fie singurele cotate cu şanse reale la promovarea în eşalonul superior. Gugulanii au pierdut surprinzător în etapa precedentă, pe teren propriu, cu Becicherecu Mic, dar au astăzi posibilitatea să se desprindă din nou de principala contracandidată. „E un meci important prin prisma poziţiei în clasament, dar nu e un meci decisiv, în special pentru noi, care avem ascendentul celor trei puncte obţinute la Hunedoara. E, în schimb, un joc care poate asigura un confort pentru ultimele etape, să mai reducem din presiunea asta a victoriei obligatorii care din cauza tinereţii se simte în exprimarea noastră. E un joc pe care cred că-l putem câştiga, cu tot respectul pe care îl am faţă de nivelul pe care Corvinul poate să îl presteze la ora asta. Avem şi noi argumentele noastre, sper să putem conduce jocul, să ni-l impunem, ceea ce nu am reuşit foarte tare în jocul cu Mama Mia, în special în partea a doua, după ce am luat gol”, a declarat pentru expressdebanat.ro, Alin Artimon.

Antrenorul Caransebeşului se aştepta ca după o serie excelentă, cu punctaj maxim în opt etape, să apară şi o sincopă şi pune asta pe lipsa de constanţă, lucru caracteristic echipelor tinere, lipsite de experienţă. Lucrurile pot sta însă cu totul altfel astăzi. „Cred că e prima dată după vreo şase jocuri când am lotul aproape complet, mai puţin Dragu. Până acum am avut probleme mari, au fost jocuri la care am avut 14 jucători, aici intrând şi secunzii mei, Gheju şi Doran. Am înghiţit, am tăcut şi am mers mai departe şi parcursul a fost neaşteptat de bun”.

Tot astăzi, în cadrul celei de-a opta etape, Gloria Reșița va juca pe teren propriu cu Millenium Giarmata, iar Muncitorul împotriva celor de la Pandurii 2 Tg. Jiu, la Lupac.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Promitem sa postam noi cate un clasament la finele fiecarei etape disputate…