,,Este o șansă imensă de a lua cele trei puncte!”

Metalul Reșița va întâlni sâmbătă, în cadrul celei de-a 11-a etape, ultima din acest tur al Ligii secunde, penultima clasată, UTA Arad, echipă ce l-a demis recent pe Eugen Trică, locul lui fiind luat de Ioan Tătăran.

După victoria de miercuri, 1-0 împotriva Craiovei lui Mititelu, rosso-nerii merg încrezători la Arad, încercând să profite de pasa proastă în care se află Bătrâna Doamnă. Antrenorul reșițenilor, Marian Pană, este la rându-i încrezător în elevii săi, mai ales după victoria cu oltenii de la FC Universitatea Craiova. „Chiar dacă are probleme în acest moment, UTA are un lot foarte bun, care cu siguranță ne poate pune probleme. Noi vom încerca să profităm de situația arădenilor, este o șansă imensă de a lua cele trei puncte, însă i-am avertizat și pe băieți să fie foarte atenți, au jucători foarte buni, pe care îi cunosc și bineînțeles trebuie să ne facem jocul”, a declarat Marian Pană pentru www.expressdebanat.ro.

„Îmi pare foarte rău pentru Trică”

Eugen Trică a fost demis de la UTA de către Adrian Marțian, bossul arădenilor instalând-ul pe bancă pe Ioan Tătăran. Marian Pană a ținut să-și exprime regretele pentru plecarea fostului stelist, declarând că Trică a început să revigoreze Bătrâna Doamnă. „Îmi pare foarte rău pentru Trică , consider că cei de la UTA au făcut o mare greșeală că l-au demis, pentru că Eugen reușise să îi revigoreze și cred că a făcut o treabă foarte bună, dar nu a avut rezultate, însă asta depinde și de jucători, nu numai de antrenor”, a mai spus antrenorul.

Meciul cu UTA va avea loc sâmbătă, pe stadionul Francisc von Neumann, din Arad, la meci anunțându-și prezența și un număr de 50 de suporteri reșițeni.