Sezon low cost în Valea Domanului! „Nu transferăm jucători!”

bobar cristian

Ratarea promovării în Liga 2 a schimbat total strategia secției de fotbal de la CSM Reșița! Echipa va avea antrenor de la centrul de copii și juniori, iar în lot au mai rămas doar câțiva dintre jucătorii îngenuncheați de Dumbrăvița!

Președintele rosso-nerilor, Cristi Bobar, a stabilit împreună cu primarul Nelu Popa cum va arăta echipa din Valea Domanului în viitorul campionat al Ligii 3. „Dezamăgirea e încă mare după ratarea obiectivului. S-au făcut eforturi mari pentru a reveni imediat în Liga 2. Nu ne-a ieșit, acum e firesc să regândim totul. Ne-am despărțit de foarte mulți dintre jucători, au mai rămas vreo cinci, restul au plecat, renunțând chiar și la banii de pe ultima lună contractuală. Săptămâna asta vom anunța și numele noului antrenor. Nu vă ascund că nu căutăm soluții în altă parte, ne uităm în curtea noastră, la antrenorii pe care îi avem la centrul de copii și juniori.”, a declarat Bobar pentru expressdebanat.ro.

Din pepiniera proprie vor fi promovați la echipa mare mai mulți tineri ca niciodată. Practic, ei vor reprezenta mare parte din lotul de jucători. „Juniorii A au mers bine în campionatul trecut, s-au făcut progrese mari la centru de când îl avem pe Călin Cheregi. Am fost în primele 8 echipe în Cupa României și în primele 8 în campionatul național. E adevărat, a doua competiție valorică în țară, nu în Liga Elitelor, dar sunt destui tineri pe care ne putem baza, cu care putem construi un nucleu pentru viitor. Au rămas la echipă tot jucători localnici, cred că putem miza pe reșițeni, pe cărășeni. Să știți că am adus destui copii din județ în ultima vreme, copii de perspectivă, cărora le oferim condiții pentru a face performanță. Probabil că dacă vom avea puțină răbdare ne vom ridica din nou, pe propriile puteri și cu cheltuieli mult mai mici. Cert este că nu transferăm jucători, nu aducem pe nimeni pe bani, dacă va fi nevoie de unul sau doi să completăm lotul, e altceva.”, a mai spus președintele CSM.

Startul Ligii 3 de fotbal a fost stabilit pentru data de 27 august. Timp mai este. Cu răbdarea însă microbiștii reșițeni stau mai prost, dar până la urmă poate că e mai bine așa. Metalului i-ar fi fost greu să reziste în Liga 2 jucând la Severin meciurile de acasă. Poate că altfel vor sta lucrurile dacă Reșița revine cu o echipă construită pe baze solide, pe un „Mircea Chivu” complet modernizat!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/